Sta trenutno pijes

ja sam otkrila ovu kafu i fantasticna je. kod nas je skupa i ima je samo u nekim maksijima, a u madjarskoj je naravno duplo jeftinija i sad mi je zao sto nisam uzela vise teglica.
ova sa bez poklopcem mi se za nijansu manje svidja, ali svejedno je nemerljiva sa bilo kojom drugom koja ima kod nas na trzistu. za ljubitelje jake arome kafe

Pogledajte prilog 420382

ja sam otkrila ovu kafu i fantasticna je. kod nas je skupa i ima je samo u nekim maksijima, a u madjarskoj je naravno duplo jeftinija i sad mi je zao sto nisam uzela vise teglica.
ova sa bez poklopcem mi se za nijansu manje svidja, ali svejedno je nemerljiva sa bilo kojom drugom koja ima kod nas na trzistu. za ljubitelje jake arome kafe

Pogledajte prilog 420382
Kako ih spremas, kao klasican nes ili? Nisam videla ovde da ima, bas cu pogledati.
E nisam jos uspela da dodjem do broja tel., cim se vratum juricu tu drugaricu da mi ga da, pa javljam.

Pogledajte prilog 420382

Imala sam ovu belu i nije mi se nesto svidela. Neki kiselkast ukus vuče. Sto puta sam se vraćala da pročitam je l' za aparat ili nije, jel mi ona kapljica mleka pokvarena ili nije i na kraju sam je teska srca bacila. Od tih klasičnih za kuvanje kupujem Nescafe gold, ima mi pun a blag ukus. Verovatno je caka da volim blaže ukuse po definiciji ili su tamo gde sam je kupila prosto pravili drugačije nego kod nas, dešava se da ukus iste stvari bude drugačiji.

A sada pijem kafu...jutarnju, nakon doručka tako neophodnu...

i meni je ta bez kiselkasta, napisala sam da mi se manje svidja od ove druge. ova druga je bas kako treba, spremam kao obican nes, s tim sto sam u ovu bez stavljala malo vise mleka zbog tog specificnog ukusa

Back