- Poruka
- 9.849
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj bre.
Prvi snimak... Ona "masovka" je vezbanje tuce u gomili... Da se covek nauci da reaguje kada je oko njega dosta ljudi, a mozda i dosta napadaca. Drugo je demonstracija, a kao i svaka demonstracija ipak mora da bude usporena da bi ljudi videli sta se desava zar ne?
Sto se tice drugog snimka... Pa to je demonstracija tehnika borbe sa puskom... Ne mozes ti da pucas lako kada ti je neko blizu ili ne zelis da pucas? Ako ce ti biti lakse... Evo ti jos jedan snimak.
Не знам шта да ти кажем... изгледа да активни припадници ИДФ-а, који су мојим колегама и мени држали семинари нису из истог ИДФ-а, као твоји.Био сам на неколико вишедневних и једнодневних семинара које су држали Израелци, бивши и активни припадници IDF-а тако да овај твој коментар није на месту, на снимку јесте био приказ КМ...
Ја мислим да ти ниси разумео шта сам казао - мени смета напад аутоматском пушком на снимку, а не одбрана истом.Ако ти је за утеху знам неке професионалне припаднике Војске који деле исто мишљење као и ти - све док их не подсетим на одређена Правила Употребе где уколико их се придржава војник ( а мора како не би и он и предпостављени били законски процесуирани) , једино што му преостаје јесте баш „џарање по ребрима“ оружјем које иначе има ефикасан домет по више стотина метара.
Другим речима нема ништа „малоумно“ у таквој употреби ватреног оружја већ је у питању просто незнање посматрача који нема много везе са војском и полицијом...
Одсликавају, само из другог угла... нису исте потребе цивилима и војницима с тим да војници пролазе и рад са личним наоружањем ....
КМ се специфично предаје у зависности од потреба клијента те због тога имаш увид само из једног угла...
У принципу разумем и и због чега је КМ подељена у односу на потребе клијента јер је то најлакши начин да клијенту омогућиш обуку која ће одговарати његовим специфичним потребама без мешања у друге области...
Одсликавају, само из другог угла... нису исте потребе цивилима и војницима с тим да војници пролазе и рад са личним наоружањем ....
КМ се специфично предаје у зависности од потреба клијента те због тога имаш увид само из једног угла...
У принципу разумем и и због чега је КМ подељена у односу на потребе клијента јер је то најлакши начин да клијенту омогућиш обуку која ће одговарати његовим специфичним потребама без мешања у друге области...
Pijanu budalu najbolje iskulirati,za pijanog coveka ti ne treba nijedan borilacki sport,mozes da mu maznes samar on ce pasti.
Onih izjava mogu ubiti nekog potezom sam se naslusao.
U sustini onda svako svakog moze da ubije,udarac u bradu je neretko nokaut,cas posla udaris glavom o ivicnjak i eto ti problema...
Boks je praktican,ima nekoliko udaraca koji se navezbavaju godinama,pa ti posle probaj pridji bokseru sa nekom smrtonosnom tehnikom,dobices nokaut neces ni trepnuti.
Ma nisam,ni ne treniram nista,samo pisem ovde.
Da,dodje mi Aikidoka i kaze predaj se bolje odmah da te ne bi ubio skrivenim potezom.
Ja sta cu,legnem i odma tapkam.
Ne kazem da su drugi sistemi beskorisni ali ima manje i vise korisnih.
Ma nisam,ni ne treniram nista,samo pisem ovde.
Da,dodje mi Aikidoka i kaze predaj se bolje odmah da te ne bi ubio skrivenim potezom.
Ja sta cu,legnem i odma tapkam.
Sarkazam.
Mada sam cuo mnogo puta to od ljudi koji su trenirali neke tradicionalne vestine.
Da,ali nisu vestine vec sportovi.
Generalno nemam mnogo poverenja u vestine koje se ne bave previse fizickom spremom i kondicijom.
Kako mislis da se boris ako si sa kondicijom 0.
cenim da je najbolje trenirati latino plesove
.Ja još nisam upoznao nekoga ko je trenirao neku veštinu a da nisu imali konkretne kondicione vežbe. I u mom Aikido klubu smo znali zaređati celu nedelju samo kondicione vežbe i to takve da su momci koji su trenirali fudbal ostajali bez daha. Ima Aikido klubova koji previše bulazne o filozofiji Aikido-a i kako nije bitna fizička sprema itd ali ja sam realno naleteo na jedan ili dva takva kluba. A i to su opet bili neki ogranci za koje nisam ni čuo ali jbg svako otvara danas neku glupost.

Ja još nisam upoznao nekoga ko je trenirao neku veštinu a da nisu imali konkretne kondicione vežbe. I u mom Aikido klubu smo znali zaređati celu nedelju samo kondicione vežbe i to takve da su momci koji su trenirali fudbal ostajali bez daha. Ima Aikido klubova koji previše bulazne o filozofiji Aikido-a i kako nije bitna fizička sprema itd ali ja sam realno naleteo na jedan ili dva takva kluba. A i to su opet bili neki ogranci za koje nisam ni čuo ali jbg svako otvara danas neku glupost.