Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 28.349
Zapravo,ljudi sa ogromnim srcem i jakom voljom za pobedom.
Sent from my LG-D802 using Forum mobile app
Sent from my LG-D802 using Forum mobile app
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово Бојане нису људи. Ово су тренирани, третирани, суплементирани, допинговани, масирани и плаћани људи дао ово раде. Ово су над-људи у контексту борења.
Јој, брате, ти ко онај клинац који се ложи на акцијске филмове и стрипове о опасним ликовима. Ови људи горе су професионални спортисти, никакве "машине за убијање". Њихов посао је да се бију у кавезу за паре, и то добро раде, није им посао да убијају, а вјерујем да већина томе није ни вична. "Машине за убијање" најчешће не изгледају овако, углавном немају 100+ кила, не морају бити врхунски борци у спортском контексту, али ће, када је потребно, вјероватно убити без по муке, много лакше но што би то био случај са ММА грдосијама.
Mislis da te ovaj ne bi ubio u oktagonu za 10 sekundi? da neam moral i da ne podleze krivicnoj odgovornosti.....Zadavio bi te kao pile za 10 sekundi giljotinom ili jednostavno udarcima iz stand up-a.
Svrstati aikido i džudo u isti koš i još reći da su džudo treninzi lakši, govori samo da ga nisi trenirala.Uvijek su mi ležali udarci nogom, pa su mi odgovarali brži sportovi poput karatea, ili TKD-a, a i treninzi su neuporedivo jači. Za one kojima prija rvanje, pluge i nešto lakši trening bolje da se odluče za aikido, ili džudo.
Uvijek su mi ležali udarci nogom, pa su mi odgovarali brži sportovi poput karatea, ili TKD-a, a i treninzi su neuporedivo jači. Za one kojima prija rvanje, pluge i nešto lakši trening bolje da se odluče za aikido, ili džudo.
Prisustvovala sam džudo treningu, jer su dijelili salu paralelno sa nama karatistima. I to ne samo njihovom treningu. već i njihovim pripremama za takmičenja. Naš tadašnji trening je bio trčanje ujutru deset kilometara po šumici i popodne dva sata borbe. Ne može se uporediti.