Edmund
Iskusan
- Poruka
- 6.995
Ako ste sami, šta tražite, čemu težite na polju ljubavi i sexa?
Vezu?
Šemu?
Ozbiljnu vezu?
Brak?
Nešto deseto?
Vezu?
Šemu?
Ozbiljnu vezu?
Brak?
Nešto deseto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LepoPa brate, trazim da se lepo osecam i da to eventualnmo podelim s nekim ko takodje moze lepo i ispunjeno da se oseti.
K'kav brak, seme, veze,
Šta??sichuejshnshipove
pa to ti je jedan od ovih modernih izraza da oladis partnerku kada krene da te pritiska za vezu da ste u situationship, a nemas zenta da joj kazes da ne davi i da hoces da zivis zivot. Americki fazoni. Nesto poput od situacije do situacije, boga pitaj brate. Ko razni ukusi koka kole.Lepo
Šta??
Ja ozbiljno pitahIzgleda ovaj pun mesec siba pa rastura![]()
pa to ti je jedan od ovih modernih izraza da oladis partnerku kada krene da te pritiska za vezu da ste u situationship, a nemas zenta da joj kazes da ne davi i da hoces da zivis zivot. Americki fazoni. Nesto poput od situacije do situacije, boga pitaj brate. Ko razni ukusi koka kole.
pa zato sto se boji da ce ona da ode ako joj kaze da nece ozbiljnu vezu. i onda izmislja izraze , ne ne mi jesmo u nekoj vezi al nismo i td.A sto da ne kazes sta mislis, nije mi jasno![]()
Ja ozbiljno pitah
Ako je pun mesec, onda znači da...
birdy sta ti trazis? jel ono ONS stop! samo ozbiljna veza?
pa zato sto se boji da ce ona da ode ako joj kaze da nece ozbiljnu vezu. i onda izmislja izraze , ne ne mi jesmo u nekoj vezi al nismo i td.
Pa naravno da je greska, lazunjas bzvze oko nekih stvari koje neminovno isplivaju i onda lsoa osecanja. Valjda zato sto vecina zena jure ozbiljne veze sta li i onda ako on kaze: bebe, ikskuliraj brate, zivi mi se, ona ce: njaa ovaj je neozbiljan, nece da upozna moje roditelje i td... messJa nisam uopste u toj prici.
To je greska. Zasto da laze tako? Nema tu nicega da bude na taj nacin.
Pa naravno da je greska, lazunjas bzvze oko nekih stvari koje neminovno isplivaju i onda lsoa osecanja. Valjda zato sto vecina zena jure ozbiljne veze sta li i onda ako on kaze: bebe, ikskuliraj brate, zivi mi se, ona ce: njaa ovaj je neozbiljan, nece da upozna moje roditelje i td... mess
Ja da li mislim tako? ma u slucaju tog nekog sa tim sichuejsnship lika. Doduse to se desilo poznanici jednoj skoro i onda je dosla i prica mi, ne zna sta da misli.E sad mi zvucis kao neki nesigurni tinejdzer.
Reci mi da ne mislis tako.![]()
Kako ne umes da kanalises konverzaciju?Sto se mene tice, ni ne daju mi sansu da to definisem obicno. Ili zbrisu kad cuju da ne trazim vezu, a neke i ostanu i ne pitaju dalje u vezi toga
Mislim da je to vise ovaj internet dejting fazon.
zato sto volim da imam poverenje i to poverenje znaci i ne siliti razgovor, vec pustiti da tece sam svojim tokom.Kako ne umes da kanalises konverzaciju?usmeris nekako
![]()
Normalno da treba razgivaratipa jbga, a strucnjaci kazu da treba razgovarati razgovarati i samo razgovarati
e pa jbga to reci svim ovim smizlama koje su otisle cim su cule da ne trazim ozbiljnu vezu, To njima reci ! njima!Normalno da treba razgivarati
To ne znaci da treba isplanirati deceniju unapred![]()
Sve cool? lepo je vece, pivce, pirka vetric, razgovorcic. Deminutivi.Ok sam kolko mogu
![]()
Takoe tebraSve cool? lepo je vece, pivce, pirka vetric, razgovorcic. Deminutivi.
zato sto volim da imam poverenje i to poverenje znaci i ne siliti razgovor, vec pustiti da tece sam svojim tokom.