Sta to stvarno znaci?

Kathrin:
pa,svaka cest za ideje,misli nema me jedan dan,a forum se usijao.....ok.shatam sve i ono sto mislim da cu da uradim je:lepo ti ja njega prevarim ako budem mogla,a kasnije razmisljam da li sam pogresila,da li je mislio ovo ili ono kada je izjavio to sto je izjavio i sl.da li bi onda ovde bili svi zadovoljni,posto vecina misli da je to skroz ok?

Mislis da imas sex sa nekim drugim - da li je to prevara? Sta se naprezes - samo udri. I naravno stalno na umu imaj gumu. :)

videla zaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu...ljudi, pustite Kathrin da sama lupi glavom o zid, neka sama nauci na laksi ili tezi nacin!
samo jedna istina: covek nije stvoren da ceo zivot provede sa jednom osobom, i tacka. ako ne verujes, statistika je zakon....preko 70% brakova na planeti zavrsi razvodom....

znaci, zivot je jedan, i svako ga zivi po sopstvenom nahodjenju....

Ma daj. Najbolje ga prevari na silu. Savataj prvog na ulici i zavrsi sa tim. Onda ste egal. I hoces li se osecati bolje? Neee... :?
Ne izbija se bas svaki klin drugim klinom.
I sta uopste razglabas ovde po forumu vise o tome?
Pitaj coveka lepo sta je time mislio,sta ti mislis o tome ...ej bre ko da ste gluv i mutav.....i aman uzmi svoj zivot u svoje ruke a ako ne ide ne ide , naci ces drugog sa kojim ce ici.Pa zar stvarno verujes da mozes da se zaljubis i da volis samo jednom u zivotu? :idea:
I koliko imas godina, pobogu? :?:

Back