Šta to on reče ?

milegr

Zainteresovan član
Poruka
240
U emisiji, koja je upravo završena, na jednoj TV, Na pitanje voditelja, gostu Dr. Ž. Obradoviću, paravraziram: vaša koalicaja obećala je povećanje penzija, odakle to mislite da vinasirate ? Odgovor, takođe parafraziram: mi ćemo sada videti odakle to može da se isplati i DA LI JE TO MOGUĆE, jer mi nismo ljudi koji OBEĆAVAJU NEMOGUČE !

U emisiji, koja je upravo završena, na jednoj TV, Na pitanje voditelja, gostu Dr. Ž. Obradoviću, paravraziram: vaša koalicaja obećala je povećanje penzija, odakle to mislite da vinasirate ? Odgovor, takođe parafraziram: mi ćemo sada videti odakle to može da se isplati i DA LI JE TO MOGUĆE, jer mi nismo ljudi koji OBEĆAVAJU NEMOGUČE !

Da.......to je isto budaletina pricao i juce na B92........sve vreme su obecavali penzionerima povecanje penzija,odnosno smanjenje razlike izmedju plata i penzija....a sada ce , tek da vide da li je to moguce.....:dash:

Na stranu sto je to, jednostavno nemoguce......ali sta znaju penzioneri, njih bole kara, oni ce ionako da poumiru.... pa kada vec umiru , neka ovima sto ostaju bude lose ......idiotska posla

Pardon ! I ja sam penzioner, i uopšte nemam nameru da umirem i ništa me ne boli !
Da.......to je isto budaletina pricao i juce na B92........sve vreme su obecavali penzionerima povecanje penzija,odnosno smanjenje razlike izmedju plata i penzija....a sada ce , tek da vide da li je to moguce.....:dash:

Na stranu sto je to, jednostavno nemoguce......ali sta znaju penzioneri, njih bole kara, oni ce ionako da poumiru.... pa kada vec umiru , neka ovima sto ostaju bude lose ......idiotska posla

A koliko imaš ti, kada već mene pitaš ? Zaboravljaš da tu niti ima reda, niti bilo kakve garancije ! Uostalom, pogledaj ponekad bar, zadnje stranice lista "Politika". pa vidi godine onih koji više nisu tu ! Možda je tu više tvojih, nego mojih "ispisnika " !
QUOTE=branko.bl;6691152]koliko imaš godina?
i ti ćeš skoro, ništa se ne boj!:lol::super:[/QUOTE]

Poslednja izmena:
Off topic - izvinjavam se, nadovezaću se na nešto što naizgled nema veze s temom: u jučerašnjem Poligrafu, gost je bio Jakšić, funkcioner DSS (mislim) s Kosova. Na pitanje novinarke kako misli da organizuje život Srba na Kosova ako ignoriše sve institucije na Kosovu, na primer, ukoliko neko ima problem koji mora da reši na sudu i slično, on je odgovorio: "I pod Turcima nam je bilo teško 500 godina....".

Šta reći na ovaj idiotizam??

:dash:

Kako šta reći na to ? Pa upravo to :dash::dash::dash:

QUOTE=Registra.;6691464]Off topic - izvinjavam se, nadovezaću se na nešto što naizgled nema veze s temom: u jučerašnjem Poligrafu, gost je bio Jakšić, funkcioner DSS (mislim) s Kosova. Na pitanje novinarke kako misli da organizuje život Srba na Kosova ako ignoriše sve institucije na Kosovu, na primer, ukoliko neko ima problem koji mora da reši na sudu i slično, on je odgovorio: "I pod Turcima nam je bilo teško 500 godina....".

Šta reći na ovaj idiotizam??

:dash:[/QUOTE]

ma da,znate vi dali je moguce i koliko ne pravi te se bas tolike budale....kao oni slagali penzionere nije nego

Back