šta sve očekujete?

Ako se zatelebesaš, nema tu očekivanja.
Voliš neku osobu takvu kakva je zato što je ona oličenje tvojih snova i "očekivanja".
Ako nešto očekuješ, znači da ne voliš u potpunosti, nego trguješ.
"Dragi/a, ja očekujem da lepo praviš krofne, ako to ne znaš onda te neću voleti onoliko koliko bih te inače voleo/la"

blpd mojne se brines,retko koja je ostala neudata.
a i one da su se malo potrudile ne bi.
i to opet nema veze, ta ocekivanja sa onim u sta se sve izrodi.
joj,kako su se meni smucili musko zenski odnosi.

strujo, ne bojim se ja da ću ostati neudta, nego da ću jednog dana shvatiti da se upinjem i ubijam da ispunjavam želje, prohteve i očekivanja nekom ko me zapravo ni ne voli i baš ga briga za mene, bojim se da će to biti užasno otkrovenje... i da ću tad, bez obzira na kučiće, mačiće, decu, kredite,... uzeti kofer i zapaliti i još se pitati "Bože, šta mi bi?!"
da se toliko trudim da ugodim nekom ko se oko mene ni ne trudi, ni ne voli me zapravo...

da, verovatno si u pravu. samo, ja imam neki odnos prema životu takav da bih volela da iskontrolišem sve što mogu, sprečim loše, izaberem bolje,... i zato me to pritiska. nekad mislim da me moj momak stvarno voli, i da je zaista divan. nekad mislim da ga baš briga za mene, da mu je stalo samo da mu ja "činim" stvari, ... češće se osećam u prvoj verziji, ali nekad me tako pritisne to drugo osećanje, da ne znam šta bih od sebe... ja njega volim i želim da budem dobr aprema njemu i da mu "činim", ali želim da to bude uzajamno. a kad pomislim da nije, onda malo flipnem... verovatno mi niko ne može dati neki poseban savet. samo sam u nekom splinu, pa tako malo razmišljam naglas...

cico,ovo mi poznato.
ajde savet starije tete opusti glavicu sto vise mozes.kad te udare lutke idi prosetaj se,ukljuci muziku i skaci i pevaj,sta vec.a njega loma stimulisi da ti cini sitna zadovoljstva.nemoj da se kocis.nikada neces tacno znati koliko te voli.to niko ne zna.uvek nam se cini da volimo vise i cinimo vise od onog drugog.a stvari su postavljene uglavnom na svoje mesto.samo sto mi nekada mislimo da bi trebalo da bude drugacije.nauci da se opustis i prepustis i da zivis taj dan za taj dan.

To je bre parka samo pms, krkni jedan persen i guraj dalje... :lol: shvatila sam ja još juče kad si htela da se viđaš sa Acom da te drma pms. :lol:

bug.gif

Back