blpd_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.520
šta sve očekujete od žene koju volite i kojom bi se ženili / ste se oženili?
iskreno
iskreno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
khm pa da me voliblpd_girl:šta sve očekujete od žene koju volite i kojom bi se ženili / ste se oženili?
iskreno
blpd_girl:šta sve očekujete od žene koju volite i kojom bi se ženili / ste se oženili?
iskreno
blpd_girl:šta sve očekujete od žene koju volite i kojom bi se ženili / ste se oženili?
iskreno
....stavio sam ovo u citat pa tek onda skontao da nemam pojma šta da napišem...rekao bih da očekujem sve, ali sve je nemoguće dobiti...ma šta mi je, nemam nameru da se ženim u bliskoj budućnosti, ajd pozzz.. :razz:blpd_girl:šta sve očekujete od žene koju volite i kojom bi se ženili / ste se oženili?
iskreno
...ovo mi je najlepši odgovor na bilo koju temu na celom ovom forumu... bio ti neozbiljan ili ne... evo sad sam počela i da cmizdrim... bem ti žensko...neozbiljko:Da se radujemo.
parka:joj, krljam sve redom i što ima crvene trougliće i što nema... možda mi je zato... a da počnem da se viđam sa čika doktorom? i sa hello world?
iskreno
He he...pa naravno, to se podrazumeva, posle dejta sa Acom, moraš kod čika doktora na terapiju.parka:joj, krljam sve redom i što ima crvene trougliće i što nema... možda mi je zato... a da počnem da se viđam sa čika doktorom? i sa hello world?
Oho! Gle, gle! Čovek koji se zaklinjao u propast ljubavi daje ovakvu izjavu! Svaka čast Froz, ja sam duboko verovala da će od tebe ipak postati emotivna duša.Enfroz2891.:Ochekujem da me njeno prisustvo ispuni emotivno.