Sta sve moze depresija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji lek za tu depresiju. To je nesto sto se uradi iznutra. Borba, ali ne borba da budes ili ne budes papucar, vec borba oslobodjenja, kada vidis zensko, uopste je ne posmatras kao boginju od koje tvoje zadovoljstvo zavisi, mnoge ce ti i udariti taj test da li ces biti papuca, i tada crvsto ne biti. U sustini je lako, za pocetak kazes sebi ne zanima me ni jedna, vec me zanima provod i koliko se dobro ja osecam, ne zanimam da li cu veceras otici sa nekom devojkom kuci i imati zagrljaj i ljubav, vec da li cu otici ispunjen malim stvarima..dobro drustvo, zezanje, dobro provedeno vece. Od zena ne zavisi tvoja ispunjenost vec od tebe.

I naravno imati naviku da kada naletis na tako neku sebicnu egocentricnu devojku, koja misli da je rodjenjem stekla pravo da joj se pruza sva nezasluzena paznja, da budes i te kako sposoban da je ostavis tu na licu mesta gde je pokazala te afinitete. Time i pocnes da probiras prave od tih laznjaka.

I naravno imati naviku da kada naletis na tako neku sebicnu egocentricnu devojku, koja misli da je rodjenjem stekla pravo da joj se pruza sva nezasluzena paznja, da budes i te kako sposoban da je ostavis tu na licu mesta gde je pokazala te afinitete. Time i pocnes da probiras prave od tih laznjaka.

Oooo Boze.....gde ti i jos nekoliko njih odavde (da ih ne imenTujem) uvek bre naidjete na neke skotove od devojaka?!
Ja se pitam kako je to moguce, sa cim ih privucete kao magnetom?

Па тешко, обично ако ти сломи кичму (што ће свакако покушати) онда упаднеш у то стање да ти касније то постане нормално, и онда чак и будеш срећан кад ти баци коску пошто си и овако постао кер.

Oooo Boze.....gde ti i jos nekoliko njih odavde (da ih ne imenTujem) uvek bre naidjete na neke skotove od devojaka?!
Ja se pitam kako je to moguce, sa cim ih privucete kao magnetom?

Zasto si takva prema meni? Hoces da kazes da nema sebicnih i egocentricnih muskaraca, da ne naleces na takve i da nemas svoj licni princip koji si naucila kroz zivot? I da zbog toga treba ja tebe da osudjujem i stavljam na neku listu tih takvih namagnetisanih?

Sta mislite da li muskarac moze toliko duboko pasti u depresiju da mu cak i papucarenje tesko pada, pa vise ne papucari?
Da li zena toliko moze pasti u depru da joj se i ne mili da maltretira jadnog papucara,pa on ne papucari,pa i on padne u depru ,pa onda oboje depresivni,postanu pazljiviji i normalniji jedno prema drugom,i konacno budu srecniji?Dakle depresija je potencijalno zdrava :lol:

ti ces Napokone mene nagovoriti da samo biram,biram i biram
na kraju cu zavrsiti u manastiru,a kakve sam srece,jos ce me zlostavljati ovi nasi lopovi od popova bolesnih:cool:

Moras birati. Ni devojke ne vole muskarca koji je u fazonu daj sta das. Ni ti ne bi voleo da budes sa devojkom koja je takva. Ima krs super nasmejanih reciprocitentnih devojaka, koja ne samo da ce da uzima vec ce i te kako da ti pruza. Saslusace te, interesovaces je, nece se paliti na tebe pod parolom mistican lik, a u stvari obozava da je ona ispunjena a ti da udovoljavas, nego ces je interesovati ti kao ti, i voleti to..pa vidi i sam koliko mozes sa takvom devojkom da uzivas, ili sa tom nekom princezicom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back