starimravojed
Zainteresovan član
- Poruka
- 236
Sta mislite da li muskarac moze toliko duboko pasti u depresiju da mu cak i papucarenje tesko pada, pa vise ne papucari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite da li muskarac moze toliko duboko pasti u depresiju da mu cak i papucarenje tesko pada, pa vise ne papucari?
I naravno imati naviku da kada naletis na tako neku sebicnu egocentricnu devojku, koja misli da je rodjenjem stekla pravo da joj se pruza sva nezasluzena paznja, da budes i te kako sposoban da je ostavis tu na licu mesta gde je pokazala te afinitete. Time i pocnes da probiras prave od tih laznjaka.
Oooo Boze.....gde ti i jos nekoliko njih odavde (da ih ne imenTujem) uvek bre naidjete na neke skotove od devojaka?!
Ja se pitam kako je to moguce, sa cim ih privucete kao magnetom?
I naravno imati naviku da kada naletis na tako neku sebicnu egocentricnu devojku, koja misli da je rodjenjem stekla pravo da joj se pruza sva nezasluzena paznja, da budes i te kako sposoban da je ostavis tu na licu mesta gde je pokazala te afinitete. Time i pocnes da probiras prave od tih laznjaka.
Oooo Boze.....gde ti i jos nekoliko njih odavde (da ih ne imenTujem) uvek bre naidjete na neke skotove od devojaka?!
Ja se pitam kako je to moguce, sa cim ih privucete kao magnetom?
Da li zena toliko moze pasti u depru da joj se i ne mili da maltretira jadnog papucara,pa on ne papucari,pa i on padne u depru ,pa onda oboje depresivni,postanu pazljiviji i normalniji jedno prema drugom,i konacno budu srecniji?Dakle depresija je potencijalno zdravaSta mislite da li muskarac moze toliko duboko pasti u depresiju da mu cak i papucarenje tesko pada, pa vise ne papucari?
ti ces Napokone mene nagovoriti da samo biram,biram i biram
na kraju cu zavrsiti u manastiru,a kakve sam srece,jos ce me zlostavljati ovi nasi lopovi od popova bolesnih![]()
ti ces Napokone mene nagovoriti da samo biram,biram i biram
na kraju cu zavrsiti u manastiru,a kakve sam srece,jos ce me zlostavljati ovi nasi lopovi od popova bolesnih![]()