Šta su zapravo NLO!

Naša je nauka do sada trebalo da nas nauči da razmišljamo i malo dalje od njenih sadašnjih dometa.
Posmatrajmo neki vremenski period, recimo od 1948. do sada. Za to vreme, na različite sam načine kontaktirao veliki broj ljudi. Taj se broj sigurno zapisuje sa četiri cifre. Neka je to i samo jedna jedina hiljada ljudi koje sam kontaktirao na razne načine. Recimo i da sam danas ukrao kola nekom forumašu, probio njima neki zid i srušio ga, a kola znatno oštetio.
Pretpostavimo da je vremeplov moguć i da ga osposobe sutra. Da malo razmislimo:
Neko ode vremeplovom u pomenutu 1948. godinu. Sretne me tamo i ubije me. Ako je vremeplov moguć, onda je i ovakav scenario sasvim moguć. Ne zalazim u to da li bi taj neko iz vremeplova to hteo ili ne, da li bi mu bilo dozvoljeno ili ne - govorim samo o tome da je to, ako vremeplov postoji, moguće!
Dakle, vremeplov bi tog trenutka morao da utvrdi koje su sve osobe bile sa mnom u bilo kakvom kontaktu, da taj deo njihovih sećanja izbriše i u tu prazninu ubaci neki drugi ostvarljivi scenario jer mene jednostavno nema pa se samim tim ne mogu nigde pojavljivati.
Isto tako, u tom istom deliću sekunde, vremeplov bi morao da popravi zid koji sam srušio, popravi kola i vrati ih našem forumašu!
Možda zbog mojih uskih pogleda, imam utisak da je malo preobiman posao čak i za jedan vremeplov! Posao koji je verovatan približno isto koliko i da Deda Mraz tačno u ponoć svoj deci donese paketiće.

Da upravo tako to funkcioniše. ispada da posljedice predhode uzrocima i to je zaista tako. Budući vrijeme ne postoji kako ga mi zamišljemo, ono je slijed događaja konji je fantastično umreženo sve sa svačim i kako je poznato što se postiže na kraju kreacije kreacija se planira tako da dovede do zakazanog kraja. Taj geberalni plan ne može niko mijenjati jer je on dat svim stv orenjima u svemiru i svi se ponašamo prema njemu.Svaka čestica je povezana sa svakom drugom česticom, svaka nakupina materije je u vezi sa svim drugim nakupinama materije u svemiru bez obzira na njihovzu veličinu, svaka trunka energije je povezana sa svim drugim trunkama energije, sva stvorenja su pocezana sa svim stvorenjima i ne samo tako nego i između sebe. To je jedna fantastično složena mređa povezanosti i zaista i liči na mrežu naravno u mnogo dimenzija. Svako zapravo može vršiti promjene te mreže ali treba se imati na umu da ta promjena neće biti dozvoljena bez nadomiještanja veza. To znači da bi gromuljicu materije pomjerio mimo plana za pola milimetra moraš potrošiti mejesece i mjesece neprekidnog rada u nadomještanju veza kako bi mreža bila u ravnoteži. Vjeruj mi da svako odmah odustaje od bilo koje intervencije, a stanje mreže prate neka vrlo ozbiljna stvorenja koja ne trpe nikakvu zafrkaciju a vjeruj mi da imaju načina naučiti te pameti ukoliko i slučajno pokušaš nešto petljati po mreži i naravno niko neće mjesto tebe izvoditi nikakve radove i popravke to moraš sam uraditi.

Svejedno i da je broj univerzuma konačan, kako ima mnogo različitih izbora, broj univerzuma bi morao biti jako veliki. Da li oni zauzimaju fizički prostor ili ne?
Ako ne gde su i kakvi su?
Ako je odgovor "da" opet gde su smešteni toliki univerzumi?

Ostaje pitanje da li nešto što bi se nazvalo "moguće" ipak ima granice? Ako ima, priča je jedna, ako nema - sasvim druga!
Ostajem pri shvatanju da "moguće" ima granice i da je vremeplov nemoguć.

Broj univerzuma je zaista ogroman, nijesam stigao izbrojati ali ih je zaista fantastično mnogo. Neznam radi li se o fizičkom prostoru ali znam da je to što sam vidio zaista nešto vrlo ogromno. Gdje se oni nalaze nemam pojma, znam da je prostor izvan svemira zaista vrlo drugaćiji od prostora u svemiru, mirisao je na hladnu svježinu, svemiri su izgledali kao vrlo digaćki stubovi ogromnih razmjerakoji se uporedo pružaju ioz potpunog crnila prema zelenkastoj svjetlosti i ta svjetlost je Bog.
Svakako da sve ima granice.
Vremeplov postoji i danas postoje tehnološke i misaone mogućnosti da se konstruiše, ali će ljudi ovladati tom tehnologijom tek poslije talasa. Potrebno je da u Hadronskom sudaraču počnu proizvoditi stabilne mini crne rupe i tad je moguć fantastičan tehnološki napredak ljudi, ali za to ćemo morati sačekati.

Ako baratamo terminima "paralelni univerzum", onda moramo uvesti i pojam drugih i / ili drugacijih dimenzija, kojima bi ti univerzumi pripadali...

Pored ovoga našeg univerzuma ja sam vidio još tru uporedna univerzuma, naslutio sam da ih ima ukupno 6 ili 7, mada neki tvrde da ih ima 12 ali ja to neznam. Ti univerzumi špostoje uporedo jedan sa drugim u okviru ovog univrezuma i kako smo mi niža bića slobodno prelaziomo samo u dva donja i u ovaj naš 3D, u 4D ulazimo kao astralna stvorenja. i u Svijetlo 6D ili7D odlazimo prije snova

Mjesec je džinovski kosmički brod, na njemu postoje mnogi vanzemaljci, ali ljudima nije dozvopljen boravak na njemu. NLO-i su uglavnom vanmzemaljskog porijekla mada ima i zemaljskih.

Poslednja izmena:
Ne znam sta je NLO, ali da postoji - POSTOJI!

LICNO SAM GA VIDEO!

A ja nisam od onih osoba sto padaju u nesvest ako 5 minuta gledaju u nebo!

е, нека си :)

- - - - - - - - - -

ljudi, nešto sam gledao na netu..iskreno oko nlo nemam svoj stav jer to nikad nisam video u zivotu, a i da jesam verovatno bi mislio da sam pijan..elem ,slušao sam neke dokumentarce pa se NLO objasnjava sa nekoliko strana. po meni najrealnija kaze da je to u stvari neki hologram samo,tj da uopšte nije materijalno već da se neko zavitlava nekim kao svetlima i zracima, sto uopšte nije cudno s obzirom na to da ja imam onaj laser koji na 100 metra udaljen zid baca jasno golu žensku,mogu da zamislim šta sve mogu da imaju po vojnim labortorijama i magacinima..u prilog ovoj tezi ide i to sto se nlo vrlo lako menjaju putanje nestaju pa se pojavljuju, krse zakone fizike , tako da sve ukazuje da se neko igra nekom jacom baterijskom lampom ili kako već.
druga teza je da se radi o tajnom oruzju ovozemaljske proizvodnje
treća je da su to vanzemaljci
a četvrta teza kaže da su u stvari to demoni koji obmanjuju narod..
ima dosta "dokumentaraca" o svakoj tezi pojedinačno, pa da ja ne bih sada lepio to ovde jer moram na posao, ajte vi kad što god interesantno nadjete turite ovde pa da svi gledamo..naravno ako hocete i kazite koja vam od ovih teza najvise pije vodu i malo da raspravljamo. eto jedna fina temica.pozz

а можда су све те теорије тачне
можда има нло које су изванземаљског порекла, можда има и оних које су овоземаљског, војног порекла
можда има и оних које потичу из неких димензија које не можемо ни да схватимо....

е, нека си :)

- - - - - - - - - -

можда има нло које су изванземаљског порекла, можда има и оних које су овоземаљског, војног порекла
можда има и оних које потичу из неких димензија које не можемо ни да схватимо....

Ne mogu da tvrdim da je to sto sam video vanzemaljskog porekla.

Mozda je neki bio neki tajni vojni eksperiment u ono vreme?

Ali da NESTO postoji, a ne znamo sta je - u to nema nikakve sumnje.

Nikada u zivotu nisam halucinirao.

Jedina nacisticka letelica s neobicnim oblikom jeste avion pod imenom HORTEN 229.Mislim da ta rec znaci"krilo".Po uzoru na taj model SAD su napravile F-117.

Horten ne znaci "krilo".

To uopste nije neobican oblik.
Sa letecim krilom su se poigravali svi, od Sovjeta, koji su u jednom periodu pre WW2 imali izuzetno napredne konstruktore, preko Svaba, do Amera. SVI su eksperimentisali sa ovakvim letelicama, tako da se ne moze govoriti o tome sta je kome bio uzor.

Ako mislis "izvansuncevogsistema porekla" - odmah da ti kazem da se u takvim letelicama ne moze putovati od jedne do druge zvezde.

Vojnog porekla?
Koje bi vojne svrhe mogla da ima jedna takva letelica?
Bombardovanje neceg?
To se danas lakse izvodi raketama.
Putovanje do Meseca, Marsa,....
To bi vec moglo, ali to nije vojna svrha.
A sta cemo sa takvim letelicama koje su vidjene u srednjem veku, ili cak - u vreme Aleksandra Makedonskog?
Da li su one Americke, nacisticke,.....?

Majka mi od jutros prica da je nocas videla NLO. Navodno je tek zaspala kad ju je probudio nepoznat zvuk, pogledala je kroz prozor i videla svetlo koje se krece nebom. Ja kazem da je bio avion ili je neko ispalio vatromet, ali ona kategoricki odbacuje takvu mogucnost. Inace nije sklona takvim stvarima i nikad do sad nije vidjala nista slicno.

Horten ne znaci "krilo".

To uopste nije neobican oblik.
Sa letecim krilom su se poigravali svi, od Sovjeta, koji su u jednom periodu pre WW2 imali izuzetno napredne konstruktore, preko Svaba, do Amera. SVI su eksperimentisali sa ovakvim letelicama, tako da se ne moze govoriti o tome sta je kome bio uzor.

Pa to prvo niko ni ne tvrdi.
Inace neobican oblik je moj utisak o tom obliku.
Gde je Rusima neki avion takvog oblika?Nisam primetio da imaju nesto slicno.
Ameri imaju.Mislim da im je Horten bio uzor.

Pa to prvo niko ni ne tvrdi.
Inace neobican oblik je moj utisak o tom obliku.
Gde je Rusima neki avion takvog oblika?Nisam primetio da imaju nesto slicno.
Ameri imaju.Mislim da im je Horten bio uzor.

Imali su i Rusi nekakvo krilo pred rat no su odustali od tog projekta, ne mogu se sad tačno sjetiti svih detalja. prvo krilo su smislili australijski domorodci sa bumerangom. Kod njemačkog projekta je revolucionarno bilo najprije konstrukcija od šperploče što ga je činilo nevidljivim za radare i stelt dizajn podpomognut reaktinim pogonskim agregatima.

Back