Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 389.960 danas u 18:58 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #1 Šta ste naučili iz propalih veza i odnosa sa partnerom ?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.787 danas u 19:22 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #2 Nista ,sto manje dati samo uzimati
qwwwq Zainteresovan član Poruka 374 danas u 20:15 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #3 Sazreo emocionalno....
mačka zagrebačka Stara legenda Moderator Poruka 89.937 danas u 21:18 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #4 Naučila sam da znam što želim i što ne želim i da tu u startu jasno kažem.
D DzoniDzon Primećen član Poruka 925 pre 22 minuta - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #5 Naučio sam zašto su postale bivše i zahvalan sam što su bivše.
ЧедниChad Zainteresovan član Poruka 383 pre 9 minuta - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #6 Naučio da imam 0.001% šansi da nađem neku koja mi odgovara.