Шта су лоше о вама рекли други... ?

Da sam psihopata... shalterusha u policiji koju sam poslao u 3 lepe, nakon 4.5 sata gubljenja vremena i zivaca cekajuci da mi uzmu otiske za pasosh. Sto je najjache, nije rekla meni u lice, nego svom shefu... koji je pomislio da u redu stoji serijski ubica, a ne decko od 18 godina, i LICNO dosao da me legitimise.
Od njega sam dobio izvinjenje, a od nje srednji prst... i tako :D

... а да није тачно... ;)
... било вама у лице... било иза леђа...

Nikad me nije interesovalo šta mi neko govori iza ledja,jer vreme trošim samo na pozitivne ljude. :)

A ako mi neko kaže nešto direktno (dakle u lice),a pritom nije tačno,kažem mu odmah da je u zabludi ili eventualno (ako je to potrebno) opovrgnem njegovu tvdnju dodatnim objašnjenjima. :)

Šta da radim,kad nemaju svi,kao ja IQ preko 140,pa da kontrolišu svoje izjave. :D

Što se mene tiče,odlično pazim šta kome pričam,a i kad pričam o nekom nešto iza ledja,komentarišem samo pozitivne stvari ... One negativne,zadržavam za sebe ili ih ispoljavam direktno u lice samo ako procenim da je nastao pravi trenutak za to,dakle da neću nekoga uvrediti tom izjavom,već samo razrešiti eventualne probleme i nesuglasice. :)

da se dajem :evil:
i to sve zbog toga sto volim da se druzim s ljudima..

Djubrad jedna...:per::per::per:

Ni ne mogu sve da popamtim vise.

Mhm...:)

@tema

Nije mene briga sta oni kazu, znam da je to obicna ljubomora, ali me nervira to sto predamnom glume moje najbolje drugove...
Inace, i razumem ih donekle, i ja sam nekad ogovarao, sad sam prestao zato sto znam da su svi tracare i svi ogovaraju, ja cu danas sa drugom da ogovaram nekoga, sutra ce on otici i sve im preneti...ogovaranje nista dobro nije donelo...

Back