- Poruka
- 14.452
Kakve to veze ima sa Kineskim horoskopom..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uvek voleo crnu bojuDonatelo je prije Vodolija , uvijek neki izumi, inovacije, zainteresovan za tehnologiju itdBio mi je najdrazi, valjda zbog ljubicaste boje ( Ac Strijelac), sad vec vise volim crnu ( Jarac), sve se mijenja
![]()
Pacov Splinter je Strelac zbog te mudrosti,bas nekako cistokrvni Strelac po meniPacov Splinter je Jarac, Rafaelo lav, Leonardo blizanac (pobunjenik, popularni brat, šarmantan), Donatelo štreber i matematičar jeste devica (možda uz neki uticaj vodolije zbog izuma), Mikelandjelo najmladji brat je neka mešavina blizanca i ribe (pun mašte, skejtborder, mlati nunčakama, skače svud okolo).
Šreder (Sekač) vodja klana Stopala je takodje Jarac, dok je Krang, onaj mozak u tehnodromu škorpija klasična, osvetoljubiva, puna mržnje i zlobe. Ona dvojica nosoroga što pomažu Šrederu ili šta su već su neki ovnovi.
Krang (škorpija) i Jarac (Sekač) u dijalogu, dok dva Ovna (vojnika) pomažu:
https://www.youtube.com/watch?v=h34u-V8kTGk
Da da bravo za Seung Hui Choa,gadni su Jarcevi i muski i zenski,znaju biti kad se sveteEvo, malo sam više proučio.
Leonardo jeste Jarac, pacov Splinter takodje Jarac. Rafael Ovan, Mikelandjelo blizanac ili strelac, jedino mi Donatelo vuče na devicu sa podznakom u vodoliji. Ili možda čak samo devicu, jer je baš štreberski tip, organizovan, sklon matematici, proračunima, izumima ali na japijevsko-štreberski način. Vodolija drugačije funkcioniše i ima primesu vazdušne širine i pobunjeništva, a ovaj je baš klasičan štrebos.
Krang mi deluje možda čak i kao riba, ludak, megalomanski planovi, ali ima dosta i od osvetoljubive škorpije. On stalno traži novo telo da se regeneriše. Ustvari biće da je Krang ipak škorpija, ovaj deo o regeneraciji upućuje na to:
"However, as the Fugitoid belatedly realizes, the Utroms possess a natural parasitic physiology, enabling Krang to regenerate himself and take possession of Leatherhead's body."
E sad, Šreder je ipak Jarac, ili Jarac sa podznakom u škorpiji recimo. U nekim adaptacijama ima dosta i od osvetoljubive škorpije ali ipak je Jarac. Nije slučajno da mu je baš Jarac Splinter arhi-neprijatelj i njihovo rivalstvo traje od samog početka. Krang je tu bitan ko semafor u GTA, bitan jeste i naredbodavac ali on je ipak lopta u činiji jbg. Šreder vodi Foot clan i sve ratove kao siva eminencija. Opsednut usavršavanjem, najviše trenirao od svih itd.
I inače me iritira kad se mržnja i osvetoljubivost vezuju isključivo za škorpiju... ti tipovi što tako pišu očigledno nisu čuli za američkog korejca Seung Hui-Choa, Jarca koji je počinio onu pucnjavu u Virginia Tech školi iz ljubomore i osvete, što je mislim najveća pucnjava te vrste u istoriji po broju žrtava i najpoznatija pored Columbine-a.
Evo jedne pesme od srpskog underground repera Kranga pod naslovom Tehnodrom:
Mene kad je blam da pitam damu za godine, samo pitam koji je znak u kineskom horoskopu.
Bingo!
Otprati ihNe znam, ,pratim nase