Sta ste slusali jutros?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posto svako rano rano jutro ustajem i idem na voz, onda nema muzike ... :cry: ... al' zato ja ponesem ponekad diskmen :lol:
za razbudjivanje je najjaca Nirvana i to "from the muddy banks of the wishkah", kad onaj manijak pocne da se dernja odma na pocetku i nagari gitaru, joj, ne treba mi onda pola litra kafe.
a kad hocu da uzivam u radjanju zore iz toplog voza, onda je prava stvar Pink Floyd i "the dark side of the moon" ......

Nezno kao dah te pogledam na mah,
al krisom.
Pokazi mi da znam kako svice dan
u dvoje.
Ma nisam ja dete.
Ja osecam i znam da uvek kad si sam
pozelis da zagrlis mene.
Ja osecam i znam
da nikad nisi od srca
poklonio sebe.
Kad osvane dan cekati vise necu
moras da znas
da volim te najvise na svetu!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Princeza:
Hm...
Treci razred osnovne rekreativna nastava u Bijeli!
Dusan Grbic, moja velika simpaija ima zelene oci.
Ta pesma je bila apsolutni hit!

Malopre je bilo "Volim te budalo mala..." E, Franjo, Franjo...
Ne reci da si bila zaljubljena u Grbu? Srela sam ga pre neki dan.. Kako si Princess, better than this days?

Princeza:
ian:
Ne reci da si bila zaljubljena u Grbu? Srela sam ga pre neki dan.. Kako si Princess, better than this days?

Naravno da sam bila zaljubljena u njega i to godinama. Ali to je bilo to... On je ipak bio cool frajer i sta sve ide uz to... Ja sam ipak bila "Š" kategorija, nisam pusila, nisam dala da me pipaju, zivela sam sa ove gornje strane Zdravka Celara... Sta da ti kazem... :(
Nisam ga videla godinama. Kako izgleda? :?:
Ako ti neshto znachi bash isto.. Kako to da ga nisi srela dugo? Eh videla sam i Dembu..hehehe smeshan je..

ko nekad u osam i sad prodjem ulicom
tvojom i stanem sam pod prozor tvoj...
na-na-na
i mada znam nisi tu
chekam kao u snu
ti si negde u daljini
chucesh ti
te kishne kapi...
....
stanem pod prozor tvoj
i zvizdim tad na stari znak...
hey vesele pjesmice