- Poruka
- 3.416
opet NJU
but this time we make

but this time we make

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
but this time we make

Da sam zvala Djavola na telefon u seksualnom smislu, kao na slusalici masturbiranje, u gluvo doba noci. A Djavo je imao ljudski lik, neki deblji sedi covek u sivom odelu. Fuj

Ko nije brojao ovce u insomniji ..neka napise sta je sanjao..

Pokušavam da udjem u neku prostoriju. Otvara mi moj bivši razredni. Nakon početnih pozdrava i iznenadjenja koliko je ostario, ulazim unutra. Sa leve strane mi je bivši kolega Nemanja, a sa desne bivša koleginica Iva koja mi se smeška, a onda poput voditeljke na silu uvlači osmeh i na dalje je jako hladna prema meni. Tu je i Tihana koja gleda neke knjige. Dok pričam sa Nemanjom o potenciji (o čemu bi drugo
) svo vreme krišom oka gledam dal će se Tihana nasmejati, ali ona gleda neka svoja posla i nju to ne interesuje. Sećam se još i da Nemanju ubedjujem kako proizvodim med, kako će za koju godinu biti i oraha i da ne bi trebao da imam problem sa potencijom kad dodje vreme za to, i tu se san prekida
Da mi prazan pištolj i da svaki put kad stavim metke neće da opali...I da me raniše par puta al to me nije toliko nerviralo ko ovo prvo jbt![]()

U poslednje vreme dvaput kako plivam bez otpora, u bazenu. I svako vece drugog muskarca.
- - - - - - - - - -
Pistolj je muski polni organ po sanovnickoj simbolici .

Teško je mene opustiti a da se posle ne kajem zbog toga. Ti si u tome uspela. Ženim te " I tu se san prekida