Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da sam upao s motorom u zemljani kolotrag koji su napravili kamioni i kako da izađem iz njega padnem...aj što padnem, ****** mene, ****** motor, nego je pozadi sa mnom bilo neko dete, čije dete, kakvo dete ne sećam se, pa se ono malo izlomilo...srećom malo...pa smo se pravdali njegovim roditeljima, pokušavali da ublažimo situaciju

Ko nije brojao ovce u insomniji ..neka napise sta je sanjao..

Nina ljubavi, pa tebe sam sanjao :hahaha:

Šalim se :) Pokušavam da udjem u neku prostoriju. Otvara mi moj bivši razredni. Nakon početnih pozdrava i iznenadjenja koliko je ostario, ulazim unutra. Sa leve strane mi je bivši kolega Nemanja, a sa desne bivša koleginica Iva koja mi se smeška, a onda poput voditeljke na silu uvlači osmeh i na dalje je jako hladna prema meni. Tu je i Tihana koja gleda neke knjige. Dok pričam sa Nemanjom o potenciji (o čemu bi drugo :hahaha: ) svo vreme krišom oka gledam dal će se Tihana nasmejati, ali ona gleda neka svoja posla i nju to ne interesuje. Sećam se još i da Nemanju ubedjujem kako proizvodim med, kako će za koju godinu biti i oraha i da ne bi trebao da imam problem sa potencijom kad dodje vreme za to, i tu se san prekida

Neka devojka, moje visine ili malo visočija od mene. Šetamo ulicom i pričamo. U jednom momentu joj kažem "Ti si idealna žena. Evo šetamo se satima i pričamo, i uopšte me nisi smorila :lol: Teško je mene opustiti a da se posle ne kajem zbog toga. Ti si u tome uspela. Ženim te " I tu se san prekida :hahaha:

Dolazim u neki prostor. Vidim moje fakultetske ljubavi sa Menadžmenta Anu i Sanju. Obe su se za susret samnom ofarbale u krem plavo. Sa Sanjom se ljubim, grlim, a Anu bombardujem sa pitanjima "Što si me zablokirala na twitteru ? Što me nisi primila za prijatelja na fejsu ili bar pratioca na instagramu..." I tu se san prekida

Sanjala sam da je Bogi otputovala u Singapur, sa nekim forumašem, da je tamo bilo neko nevreme i pljuštala je kiša. Bila sam i ja tamo sa nekim društvom, smrzla sam se, posle su se ulice pretvorile u reke i morali smo da plovimo po njima u čamcima...i ja sam se brinula da li je Bogi na sigurnom...

Back