Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sedimo na Kalisu za nekim sankom,on se pomeri.Na negovo mesto kraj mene seda plavusa tamnije,poznato tv lice,vadi svoje dve mini knjige,zarazno se smeje,potpisuje ih i odlazi...Ostajem zatecena a on se vraca da sedne...Probudih se.

- - - - - - - - - -

*tamnije plave kose

Inace sank a iza borici i stepeniste,puca pogled ka rekama

sanjam noćas, ja na koncertu David Bowie-a u Podgorici...komentarišem kako je šugavo ozvučenje, slabo se čuje...nekih desetak metara sjedi ova Elektrika, i prilazi mi, i nešto priča, i objašnjava što je ozvučenje loše......u snu je imala kratku kosu, i bila ofarbana u crveno...ličila je na nešto, za razliku od one spaljene narandzaste....

- - - - - - - - - -

buhahaha...:zcepanje:

- - - - - - - - - -

koncert Bovija, na trgu Republike u Pg...buahahaha

pre nekin sam sanjala svasta i onda sam se obrela u babinom stanu al to ustvati nije bio njen vec neki na spratu tj ja i brat smo se tamo preselili,a stan se raspada(neki komsija odozgo dizeparce drveta da nas vidi ili pozdravi)i u isto vreme je nekako i magican ko fazon alisa u zemlji cuda/raspad sistema..i ja pitam caleta kao stosmo se ovde preselili (ono nije isplativo i nelogicno je) i posle gledam sebe u ogledalu i na tren imam periku plavu kratku kosu sto mi se svidelo(i reko mogla bi tako da se osisam) a na tren tj prvo imam masku klovna tj isarana mi je faca(i to sve neke jarke boje a kazu da retko sanjamo u boji..)..i cudan i istripovan san..

- - - - - - - - - -

zato ne treba kupovati skup auto. ja sam sve dao zeni pa nek ona to vozi. opasan sam za okolinu, nerviraju me glupi ljudi pa onda bolje da ne vozim
gazi misko :lol:

ja neznam kako vi pamtite svoje snove tolko dugo
jer čito sam negde da sećanje na snove ispari sat, dva nakon buđenja
al to izgleda nije tačno, a evo vi ste ovde živi primer
razmišljo sam da nađem neko svešče i da ga metnem pored krevet pa kad nešto sanjam odma čim se dignem da zapišem

Back