Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neimenovana 99-godišnja gospođa iz Majamija imala je pre neku noć šta da vidi kada je otvorila oči.

images

Sa njenih grudi posmatrala su je dva neobična oka, pa je žena počela da vrišti i probudila celo susedstvo.

Njena reakcija podjednako je uplašila i petogodišnju Bananu, egzotičnu životinju po imenu kinkažu.

Maleni sisar iz porodice rakuna toliko se uplašio da je pobegao na tavan, a da bi ga opet izmamila napolje, porodična prijateljica je morala da ga mami zvukovima njegovih rođaka s YouTube-a i podmiti trešnjama.

Kako setam po kuci u uskim belim pantalonama i visokim stiklama i svaki cas se ogledam od nazad u ogledalu,a dupe mi stoji u nivou bubrega
A ja ni belih lona,ni stikli,nit se gledam u ogledalu,a dupe ne bih ni pominjala

Oduvek sam se pitala kako to ljudi mogu sebe da sanjaju u ogledalu, ili da sebe vide na bilo koji način u snu.

Da li se to još kome dogodilo osim Smokve?

Možemo li videti svoj lik, svoje oči u snu?:sad2:

neki kao skup... i tu sad mnogo sveta i stoji jedan auto..kojeg nema u realnosti, dakle, iz snova i ja otvorim vrata..pogledam unutra, a ono sve neko oružje i neko odelo.. pokušam da zatvorim, ne može.. izađem i u toj gužvi,naiđem na sestru... kažem, ebote, nešto sam čačkao, ne mogu da zatvorim auto, zeznuo sam stvar, šta ću sad..... ona kaže, nema problema, očaš posla ćemo, i krene za mnom i zatvori... i tako neki parti na bazenu, kao majami, ne znam što majami...krenemo kući, nas nekoliko, znam ih... i odjednom kažem..jbte, postoje kamere, sad će da vide da smo otvarali auto...i namestimo odjednom kao, nađemo se u montažnoj sobi i ja montiram deo da ne mogu da nađu da je neko otvarao vrata...izađemo na ulicu a krimosi nas u onom automobili prate...kakva budalaština...

prekrasne crne engleske punokrvne konje.i bilo mi cudno odkud oni tu i naravno dodju neki momci da mi kradu kese iz gepeka i ja kao pa nemojte tu su samo moji peskiri za plazu,kad jedan izvadi pistolj i upuca me u glavu.ja padnem,al kao mislim ,mora da me je promasio,ne osecam bol,al bolje da lezim dole,medjutim osetim kako iz mene curi snaga...
a posle toga kako idem da delim reklamne kesice kafe u neki trzni centar i tamo sretnem drugaricu i kazem cekaj ima ovde jos nesto da se deli i izvucem male gacice,pa kao da rastegnem da vidim dal moze za nju,a ja ih rastegnem koliko mogu ruke da rasirim,ko gumu...onda vidim dva mala dugmeta na gacama,pa joj kazem,pa kad ovu dugmad zakopcas,mozda ce ti biti dobre
i kako prolazi komsija iz daleka mase,a ja pokusavam da mahnem,al me boli ruka pa ne mogu da dignem ruku...

Ja sam celu noc vukla neke stvari stepenistem, jer je pokvaren lift. Plus sam nosila usisivac u prizemlje I tamo sam usisavala hol. I onda se ispostavilo da su ukljucili lift, pa su neki ljudi usli preko reda I ukrali mi stolice koje sam ja nosila kuci, a kad sam ja usla u lift, ispostavilo se da su nadogradili zgradu I da ima 15 spratova, I onda sam se izgubila negde, I dok sam se ja snasla, opet su iskljucili lift, a neko mi je ukrao I usisivac.
Ovo me muci stvarnost, vec 10 dana ne radi lift.

Back