Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.736
Sanjala sam da mi je u posetu došao jedan stari prijatelj i to iznenada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zatvor hahahah)i onda se spustila niz neka tela(al nije bilo ogavno al ne behu zivi) i pobegla u neki deo mog kraja gde su bili eminem i neki meksicki mafijasi i jos neki koji su mi kao pomogli,a ja debil jos krenem da pricam kako su meksicki mafijasi najgori i kako ih treba poslati i zatvor pa su me cudno gledali...e onda sam nekako dosla kuci i ovi nisu znali da cu u cuzu,pa sam tu oko zgrade isla i krenuli da ki daju neke dve bebe koje su valjda bile moje al su bile klizave i msm da je jedna pala ili zamalo pala na plocnik..

došlo obezbedjenje da vodi Zmaja u izolaciju,a on viče nećuu biću dobar ćutaću...a ovi sklonili kameru dok ga obezbedjenje vuče napolje,a jedan od ukućana im dobacuje predlog,skinite mu kaiš obesiće se
jel sam ja to sanjao?![]()

)..

)...u snu nije imala balončiće 

))ni manje, ni više, da se sexam sa čičak...tako mi i treba kad previše čitam forum :udarašamarsamsebi: sa sve detaljima, ugovoranje tajnog mesta i kako neopaženo doći do tamo (bio sam sezonski radnik)...u snu nije imala balončiće
![]()