Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sanjaoa sam da bezim od nekih likova posto hoce da ke posalju u zatvor(inace provalila sam u snu da je to los osecaj onako visi ti jad glavom :lol: zatvor hahahah)i onda se spustila niz neka tela(al nije bilo ogavno al ne behu zivi) i pobegla u neki deo mog kraja gde su bili eminem i neki meksicki mafijasi i jos neki koji su mi kao pomogli,a ja debil jos krenem da pricam kako su meksicki mafijasi najgori i kako ih treba poslati i zatvor pa su me cudno gledali...e onda sam nekako dosla kuci i ovi nisu znali da cu u cuzu,pa sam tu oko zgrade isla i krenuli da ki daju neke dve bebe koje su valjda bile moje al su bile klizave i msm da je jedna pala ili zamalo pala na plocnik..
e onda su me stigli oni sto bi da me uhapse pa me je jedan dodirnuo i ko da je bqcio neku magiju...e dalje se ne secam:lol:

došlo obezbedjenje da vodi Zmaja u izolaciju,a on viče nećuu biću dobar ćutaću...a ovi sklonili kameru dok ga obezbedjenje vuče napolje,a jedan od ukućana im dobacuje predlog,skinite mu kaiš obesiće se:rotf:
jel sam ja to sanjao?:sanke:

ja zadnja tri dana u snovima samo placem a nijemi jaso sto.prekljucesam sanjala daje pao vion iza tetkinezgrade a jepilot bio ok onda sam usa u dr ulaz tezgrade i kad sam se vratila prosalo je vreme...tj ko da mi jeneko progutao vreme i rekla mi zena na recepciji zgrade da mi netetka pogninula u saobracajci..
ja se popnem nasprat kad tamoostala samo baba da zivi i nju cuva brat koga pitam sta sedesilo sva placem sto zbig tetke sto zbog nestalog vremena jer jemoj vremenski tok bio izasla usla u zgradu i onda mi brat kaze daje sad 7.10.2017 i da jetetka jos ranije umrla odsrca daje sao digla ruku da uzmenesto i lagano utonula u srt..i svi su nekako ka meni bili rezervisani cak i kad sam zagrlila brata opet slicno...i isplakala se ziva..
onda dalje sam opetsanjala da ne mogu dasenoralno vratim kuci uzmem jedan buspa ne ide gdetreba ili sepretvori u tramvaj neoddgovarajuceg broja...itd...
ii jossto sam se dan naon sna raspalravljala sabratom nesto i plakalo mi se(msm nije on kriv nego jbm ti pms:lol:)..

doso.jpg

Na temu te litice

Bonig 747. u niskom letu
images

Stojim ispred kuće i pitam se gde će da nađe pistu za sletanje. Onda avion krene u rukverc, pa napred, pa u rikverc i tako pet-šest puta i sleti u moje svorište. Neoštećen.
I priđem avionu, pogledam kroz prozor i vidim mrtve putnike. Sede na svojim mestima kao da su zaspali. U tom trenutku čujem glas iz sebe: "Pokopaj ih svojoj bašti". Okrenem se i vidim...:eek:
rasel-krou_1362076835_300x200.jpg

Rasel Krou uperio pištolj u mene.:sad2:

Sanjao sam da sam kupio neki brodić...i onda je turistička seljadija krenula da dovodi decu kod mene da vrše nuždu, pošto jelte nemaju gde...poslednje što sam rekao u snu pre nego što sam se razbudio bilo je, kud ga ne ogradih žicom od 3 metra :lol:

ni manje, ni više, da se sexam sa čičak...tako mi i treba kad previše čitam forum :udarašamarsamsebi: sa sve detaljima, ugovoranje tajnog mesta i kako neopaženo doći do tamo (bio sam sezonski radnik :mrgreen:)...u snu nije imala balončiće :think:

Crna tastatura ispred mene. Gledam prostoriju punu ljudi. Kucam : this is war, cuje se rafalna paljba i padaju svi kao pokoseni. To se ponavlja, svaki put mi neka druga osoba upadne u oci time kako umire. Poslednja je devojka sa gas maskom na glavi, metak joj probija masku, razara vilicu i samo cujem njen glas kako cvili: dodji da mi vidis osmeh. I krece krv iz maske, ja zgozena prizorom izlazim preko njih mrtvih kroz vrata napolje.

:aha:

e da, sanjam juče dok sam popodne malo dremao Troju...kao došla kući kod mene, odjednom sve nekako...kao u sobi, a meni neki nered na stolu, kao da je bomba pala, i neprijatno mi...i ja joj kao stavim ruku na rame, kao da izađemo iz te sobe u drugu, da ne vidi nered na stolu...i tu se san završava...

- - - - - - - - - -

i tako..:think:

- - - - - - - - - -

kad se probudih, pomislih u sebi, baš šteta što san još nije malo potrajao...:)))

Pošto ne sanjam ništa nego sam koma kad zaspim evo ga san od pre neki dan.
Kasno proleće, šuma, sve zeleno i onako sunce probija svuda kroz grane, lišće i to. fotosinteza, brale. :lol:
I kao, sve mi potaman, ležim pod drvetom i čitam knjigu.

Back