- Poruka
- 48.596
znaci da ga negde podsvesno tretiram kao neiskrenog. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Још једна посета Риму?!?bordo boju?
mislim da sam se pitala u snu dal ova bordo boja ide uz...nesto![]()
Још једна посета Риму?!?
Онда у Цариград док је овакав какав је, лепо реко Петар Велики да ће на Аја Софији опет блистати крст, а потом, али само усред лета у Москву, трећи Рим, јер четвртог неће ни бити!sad mi zao sto sam ubacila novcic u fontanu.sta cu opet tamo kad nisam videla dobar ostatak sveta
Онда у Цариград док је овакав какав је, лепо реко Петар Велики да ће на Аја Софији опет блистати крст, а потом, али само усред лета у Москву, трећи Рим, јер четвртог неће ни бити!
После само питке, лаке тропске дестинације, зезанција, ово, оно....
Па није фер, бираш дестинације где су ти домороци и кад одрасту дечијег раста, наш Председник Владе ће сквикнути извињавајући се што им набијаш комплексе ниже вредности.e istambul mi je jedan od omiljenih gradova.sve mi se tamo svidelo
al nisam videla amsterdam,pa nista od rusije,pa lisabon...
Па није фер, бираш дестинације где су ти домороци и кад одрасту дечијег раста, наш Председник Владе ће сквикнути извињавајући се што им набијаш комплексе ниже вредности.
Бтв Лисабон посети кад су распродаје гардеробе имаћеш сав могући раскош XXXL бројева, они су ко деца.
Амстердам... сећам се једног филма, љубавници, обоје прељубници, она удата, он ожењен и састану се на неком полдеру код Амстердама, таман крене радња кад оно киша, каже Wиба: Кад ћемо већ једном отићи у Шпанију овде никад неће засијати сунце!

Вид ову!idi bre spavaj![]()

Kako pisam u usta jednom forumasu![]()

Sa drugaricama u bioskopu, poceo film, detalji se poklapaju sa nekim delovima mog zivota, ne samo poklapaju nego su apsolutno isti, ja gledam i pitam se o cemu se radi ...![]()

Kako pisam u usta jednom forumasu![]()

)))sanjao sam da mi babasera dosla u posetu i gledamo neke ljude u sobi kako se yebu
prvo mladi pa srednji pa matorci