Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pre neki dan sanjah nešto što je ostavilo jak utisak na mene...

sanjao sam da sam u selu sa bratom, nešto smo radili po dvorištu i u jednom su se pojavile neke zmije u velikom broju, npr na hiljade njih. Mi smo počeli tu da gledamo kako da pobegnemo, i u jednom trenutku me je ujela neka bela zmija, sad umirem polako i razmišljam nema veze ovo je samo san, i pokušavam da se opustim ali osećam jak bol i ceo se grčim. Dalje se ne sećam..

Sanjala sam da sam postala paranoicna.

Npr., danas tako prolazim pored knjizare i uocih naslovnicu knjige Vedrane Rudan, Zasto psujem - naslovnica je otisak prsta unutar koga su samo otvori za oci.
A danas sam i ostavljala otisak prsta za dokumente, medjutim navodno otisak nije uspijevao, pa sam ga ostavljala veci broj puta. A uzeli su mi i otisak srednjeg prsta.

sad mi zao sto sam ubacila novcic u fontanu.sta cu opet tamo kad nisam videla dobar ostatak sveta
Онда у Цариград док је овакав какав је, лепо реко Петар Велики да ће на Аја Софији опет блистати крст, а потом, али само усред лета у Москву, трећи Рим, јер четвртог неће ни бити!
После само питке, лаке тропске дестинације, зезанција, ово, оно....

Онда у Цариград док је овакав какав је, лепо реко Петар Велики да ће на Аја Софији опет блистати крст, а потом, али само усред лета у Москву, трећи Рим, јер четвртог неће ни бити!
После само питке, лаке тропске дестинације, зезанција, ово, оно....

e istambul mi je jedan od omiljenih gradova.sve mi se tamo svidelo
al nisam videla amsterdam,pa nista od rusije,pa lisabon...

e istambul mi je jedan od omiljenih gradova.sve mi se tamo svidelo
al nisam videla amsterdam,pa nista od rusije,pa lisabon...
Па није фер, бираш дестинације где су ти домороци и кад одрасту дечијег раста, наш Председник Владе ће сквикнути извињавајући се што им набијаш комплексе ниже вредности.
Бтв Лисабон посети кад су распродаје гардеробе имаћеш сав могући раскош XXXL бројева, они су ко деца.
Амстердам... сећам се једног филма, љубавници, обоје прељубници, она удата, он ожењен и састану се на неком полдеру код Амстердама, таман крене радња кад оно киша, каже Wиба: Кад ћемо већ једном отићи у Шпанију овде никад неће засијати сунце!

Па није фер, бираш дестинације где су ти домороци и кад одрасту дечијег раста, наш Председник Владе ће сквикнути извињавајући се што им набијаш комплексе ниже вредности.
Бтв Лисабон посети кад су распродаје гардеробе имаћеш сав могући раскош XXXL бројева, они су ко деца.
Амстердам... сећам се једног филма, љубавници, обоје прељубници, она удата, он ожењен и састану се на неком полдеру код Амстердама, таман крене радња кад оно киша, каже Wиба: Кад ћемо већ једном отићи у Шпанију овде никад неће засијати сунце!

idi bre spavaj :lol:

Back