Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam da na pravi nacin razumijem potpis forumasa Tvoj S. Uzgred, bojler Tiki koji moji imaju u kuhinji ugradio je susjed Marijan i to je bio bojler koji je on imao od ranije, ali ga je zamijenio, a ovaj mu je ostao. Kad se mojima pokvario stari bojler, da ne bi kupovali novi, a on taj ne koristi, montirao je taj.

Izvinjavam se, sjecam se da je susjed Marijan jednom popravljao bojler, pa sam vjerovatno zbog tog zamijenila jer sve je to bilo davno. Ali izgleda da je doticni bojler ostavio Borkin susjed Simo (nesto sa svojima upadoh u razgovor, pa me oni oboje ispravise).

Jedan jako usran san koji bi trebao da bude otrežnjujuči. Odlazim ja u jedan supermarket, onako poluopijen, oklembešen. I standardno dokupljujem balon vina i sitnice. I sad kao tu na kasi kasirka, poznato lice, ono seljanka, fina, prostoduošna kasirka me gleda sažljivo i kaže nešto u fazonu. Opet vino. Gledam te tako svako drugo veče kupuješ neki alkohol, lep si momak, što se upropaštavaš. A mene onako neki istinski sram jede. Ma suza da kane. Otero bih ih je u ***** materinu, al nemam snage. I mislim se. Mene ova radnja više neće videti. :((((

Sanjam, mačor moj, Ćkomi, šetka se po dvorištu, pružam ruku da ga pomazim, tj, ne pružam ruku, samo doživljavam afekt 'maženja mačke', nevezano za telesni pokret, svako ko je imao ili čuva mačku, zna kakav je osećaj, o kojem pričam. Recimo, kao kada bi neko snimio mentalni napor, fizičkim vrednostima predstavljen kao biohemijsko-električno paljenje neurona, uz odgovor somatosenzorni, i imao sačuvano za upotrebu, celu tu sekvencu uzroka, afekta i akcije, pod zapisom 'Snagi mazi Ćkomija 2'. Ali tako, mazim ga, a ne mazim. A onda Ćkomi dolazi do mačje 'kože' na zemlji. Ćkomi je inače sav kontejnerski obojen, sivo-mrk, kamo, kao pravi ulični, mačor-siroče. A koža mačja na zemlji, u obliku mace koja leži, je žuto-plavkasta. neki čudan spektar. I Ćkomi se baca na pod, i uvlači u tu drugu, mačju 'kožu'.
Prilično čudan san. Gotovo kao neka projekcija. Filmska.

Sanjala sam da M. Buinac poznaje lika koji sjedi:

lepabrena_insta.jpg

(http://www.index.hr/black/clanak/balkanska-diva-slavi-55-rodjendan-lepa-brena-okruzena-ruzama/850489.aspx)

dosao mi pokojni svekar u san da mi kaze da mi se stariji sin drogira.onda se probudim zgrozena pa sanjam dalje kako sam otisla da vidim u koju skolu mi je primljen mladji sin,gledam raspored dece po skolama,njega nigde nema,pitam neku zenu kaze a on je prepisivao na ispitu pa je izbacen,nece nigde biti primljen
dalje sanjam kako mi komsija kaze da je dobio gljivice na nogama od mene:eek:
a onda mi on izvozi kola u rikverc velikom brzinom jer mi je prljavo staklo,pa ja kao ne vidim
nije ni cudo da sam sva zbunjena danas

ja sanjao da su mi neki devojka i momak koje mislim da poznajem a ne mogu da se setim ko su pronašli u svesci sve moje postove na ovom degenskom forumu koje naravno ne bih ni u ludilu zapisao negde
znači,mogu da se setim osećaja,želudac me zaboleo
prilazim im,a ona plava kratko ošišana,lepi zubi,lep osmeh,ne preterano lepa,drži svesku u ruci i sedi na kompu,pronašla me na forumu,piše kurcika i smeje mi se u facu,ali ne onako pokvareno...taj momak stoji pored nje i on se smeška
ja se mislim,eee moj kurcika šta ćeš sad,u firmi sam,neću stići da odem kući da ih molim da mi izbrišu profil....priča je dugo trajala,probao sam na fin način nešto da izmuljam,ali nije vredelo,taj smeh je počeo da me nervira,razmišljam se kako bi ih slatko ubio,ali ima ljudi oko nas....baš sam se iscimo

- - - - - - - - - -

da,uzeo sam neku četvrtastu cevku 50x50,ali oni se čak nisu ni poplašili,verovatno znajući da im neću ništa,to je ipak samo majmunski forum,ali očaj je bio neopisiv

dva puta sam sanjala hercegovca. prvi put kao ja kao putujem gradskim autobusom do nekog prigradskog naselja i to putujem od zelenjaka. u pocetku poznati kraj i odjednom ko da sam u nekoj stranoj zemlji. onda autobus staje u nekom selu sa nekim drvenim kucama i ja ulazim u jednu kucu tjah sobu kuce, a tamo vanzemaljci i kao oni ce da me izlece, posto sam bolesna. i oni svi fini i kazu mi da se posle javim doktoru i ispostavi se da moram da se javim hercegovcu, koji ima ordinaciju preko puta te sobe u kojoj sam sa vanzemaljcima., i onda se ja upisem na spisak i skrijem se, cekma da me prozove.

drugi put ne znam sta sam sanjala kad on iskoci od nekuda i jedino sto sma upamtila je da su mu ruke bile crne od gara.

sta bi ovo moglo da znaci. :think:

Back