latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Sanjao sam kako sam ugazio u g*vno, i mnogo sam se u snu nervirao.
Jutros dodjem na posao, upalim kompjuter...stize mejl da ce mi lova za koji dan leci na racun.![]()
Uvek al uvek kad sanjam g.no neke pare dobijem posle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanjao sam kako sam ugazio u g*vno, i mnogo sam se u snu nervirao.
Jutros dodjem na posao, upalim kompjuter...stize mejl da ce mi lova za koji dan leci na racun.![]()
Uvek al uvek kad sanjam g.no neke pare dobijem posle

A dobro je štene, baš baš mirno i slatko. Idem posle da mu odnesem granule za štenad, bojim se da će se sa ovim Leovim zadaviti, prevelike su.
Sto kaze,ja ti ni u snu ne dam mira Gospode Bože, šta sam ja noćas sanjala.![]()

svi pamtite šta sanjate sam ja nikad ne pamtim :/
Prema mišljenu Rubi, dok ljudi spavaju alfa talasi se povećavaju kada se čuje iznenadan glas. Naučnici nisu znali zašto se to dešava , ali jedna od ideja je da se tako mozak štiti od zvukova dok spava.
Naučnici su, pri ovom eksperimentu, primetili da oni koji se sećaju snova se češće bude u toku noći. U proseku su bili budni 30 minuta, a oni koji se slabije sećaju svojih snova su bili budni 14 minuta.
„Sve u svemu, rezultati ukazuju da mozak ljudi koji se sećaju snova reaguje na stimulacije iz spoljašnjosti i lakše se bude. Veća je verovatnoća da se neko seća sna ako se probudi odmah nakon odsanjanog sadržaja.”, ističe Rubi.
- - - - - - - - - -
http://www.nationalgeographic.rs/vesti/1398-zasto-neki-ljudi-pamte-svoje-snove-a-drugi-ne.html