xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Brodolom. Preživeh doduše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sanjam noćas kako tražim način da jednoj forumašici pošaljem kao poklon šolje za kafu sa srpskim grbom .
Bem li ga ako znam odakle mi u san takve šolje pošto kod kuće nemam ništa sa nacionalnim obilježjima .
Da stvar bude gora , s tom forumašicom se baš puno i ne podnosim ! Hebem ti dupeuvlakača , baš sam se
iznervirao . Vrijeme je da se malo apstinira od interneta !![]()

Sanjam noćas kako tražim način da jednoj forumašici pošaljem kao poklon šolje za kafu sa srpskim grbom .
Bem li ga ako znam odakle mi u san takve šolje pošto kod kuće nemam ništa sa nacionalnim obilježjima .
Da stvar bude gora , s tom forumašicom se baš puno i ne podnosim ! Hebem ti dupeuvlakača , baš sam se
iznervirao . Vrijeme je da se malo apstinira od interneta !![]()

Tako sam ja sanjala Derera (pisala sam vec) da mi salje SMS, zvao me u pozoriste na balet![]()

,znaci rusvaj san,i na kraju sam pobegla i pobedila...
,a pritom i njih oce da ubiju neki ljudi koje nisam pustila u ulaz(pa prvo pustimove da pobegnu,pa onda ljude da se sakriju u zgradu)....

jaooooooo sanjala sam da leon radi u nekoj haj tek korumpiranoj fabrici i hoce da ih izda..
i ja kao dodjem tamo i na podlaktici mi je instalirao mapu koja se izdigne iz koze kad pritisnem dugme,na foru ovog:
samo sa nekim svetlosnim efektima![]()
ono neko haj tek ludilo,i onda ja odlazim tamo i provlacim se nekako da me ne vide,i miniram tu zgradu tj iskljucujem nesto u njoj i pravim neko ludilo,a usput se i lollol pojavljuje kao kompijuterska podrska,znaci rusvaj san,i na kraju sam pobegla i pobedila...
a pre neki da sam sanjala da se na zeleznickoj stanici otvara portal na nebu,ko oni kruzni talasi kad bacis kamencice u vodu,i izlaze venzemaljci dronovi,i napadaju ljude,redjaju ih u kolone kao geto,i mala decica vriste,cujes vatru kako gori(ko ono u ekvilibrijumu),ja bezim u zgradu,utom dolaze neke zene polu ljudi polu dronovi,tacnije jedna je bila ona crnkinja iz the walking dead,
![]()
i kao hoce da mi pomogne,a ja joj kao ne verujem pa se rvemo,pa na kraju je pustim da pomogne i drmne me strujom da mi proradi cirkulacija,a pritom i njih oce da ubiju neki ljudi koje nisam pustila u ulaz(pa prvo pustimove da pobegnu,pa onda ljude da se sakriju u zgradu)....
usput dolazi mala dron letilica
![]()
ja reko miruj nece te primetiti,kad ono banana,ulazi on ja se pokrijem cebetom i ne disem,a on me snimi ispod cebeta preko toplotnih senzora,i sune vatreni bim na mene,i tu se ja probudim..XD

Brodolom. Preživeh doduše.
)))))
))))