Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjam noćas kako tražim način da jednoj forumašici pošaljem kao poklon šolje za kafu sa srpskim grbom .
Bem li ga ako znam odakle mi u san takve šolje pošto kod kuće nemam ništa sa nacionalnim obilježjima .
Da stvar bude gora , s tom forumašicom se baš puno i ne podnosim ! Hebem ti dupeuvlakača , baš sam se
iznervirao . Vrijeme je da se malo apstinira od interneta !:sad2:

Sanjam noćas kako tražim način da jednoj forumašici pošaljem kao poklon šolje za kafu sa srpskim grbom .
Bem li ga ako znam odakle mi u san takve šolje pošto kod kuće nemam ništa sa nacionalnim obilježjima .
Da stvar bude gora , s tom forumašicom se baš puno i ne podnosim ! Hebem ti dupeuvlakača , baš sam se
iznervirao
. Vrijeme je da se malo apstinira od interneta !:sad2:

:rotf:

Ti si kao neko dete.
Ljutiš se što sanjaš.

iznervirao . Vrijeme je da se malo apstinira od interneta !:sad2:

:lol:

Tako sam ja sanjala Derera (pisala sam vec) da mi salje SMS, zvao me u pozoriste na balet :lol:

A jednom sam sanjala Alisu. Bas davno. Kao, spasavamo neku decu iz mora da se ne podave...

jaooooooo sanjala sam da leon radi u nekoj haj tek korumpiranoj fabrici i hoce da ih izda..
i ja kao dodjem tamo i na podlaktici mi je instalirao mapu koja se izdigne iz koze kad pritisnem dugme,na foru ovog:
article-2573639-1C0D621F00000578-597_634x658.jpg
samo sa nekim svetlosnim efektima:lol:
ono neko haj tek ludilo,i onda ja odlazim tamo i provlacim se nekako da me ne vide,i miniram tu zgradu tj iskljucujem nesto u njoj i pravim neko ludilo,a usput se i lollol pojavljuje kao kompijuterska podrska:lol:,znaci rusvaj san,i na kraju sam pobegla i pobedila...

a pre neki da sam sanjala da se na zeleznickoj stanici otvara portal na nebu,ko oni kruzni talasi kad bacis kamencice u vodu,i izlaze venzemaljci dronovi,i napadaju ljude,redjaju ih u kolone kao geto,i mala decica vriste,cujes vatru kako gori(ko ono u ekvilibrijumu),ja bezim u zgradu,utom dolaze neke zene polu ljudi polu dronovi,tacnije jedna je bila ona crnkinja iz the walking dead,
twd_gp_301_0507_0278.jpg

i kao hoce da mi pomogne,a ja joj kao ne verujem pa se rvemo,pa na kraju je pustim da pomogne i drmne me strujom da mi proradi cirkulacija:lol:,a pritom i njih oce da ubiju neki ljudi koje nisam pustila u ulaz(pa prvo pustimove da pobegnu,pa onda ljude da se sakriju u zgradu)....
usput dolazi mala dron letilica
640x512_16749_Drone_2d_sci_fi_concept_art_drone_scout_picture_image_digital_art.jpg

ja reko miruj nece te primetiti,kad ono banana,ulazi on ja se pokrijem cebetom i ne disem,a on me snimi ispod cebeta preko toplotnih senzora,i sune vatreni bim na mene,i tu se ja probudim..XD

preksinoic sam sanjao da je kod mene, a radi se o stanu gde sam davno ziveo, procurela voda iz stana iznad. ali bas, u celom stanu i ponegde bas curi, skor da tece

odem u stan iznad, stan koju je sada iznad mene, nema vlasnika koji mi je inace neomiljen, samo grupa radnika koji adaptiraju.

kazem ja njima da voda curi, oni se kao cude, pa ih povedem dole kod mene. i stvarno curi, ali oni nekako indiferentni, a ja navalo da im dokazem da su odgovorni, i da treba da otkole. tu je i njihov gazda, privatnik, koji

se bas pravi lud, a ja treba da ga silom ubedim da mi da pare za krecenje.

bas sam se namucio, sta je posle bilo ne znam

jaooooooo sanjala sam da leon radi u nekoj haj tek korumpiranoj fabrici i hoce da ih izda..
i ja kao dodjem tamo i na podlaktici mi je instalirao mapu koja se izdigne iz koze kad pritisnem dugme,na foru ovog:
article-2573639-1C0D621F00000578-597_634x658.jpg
samo sa nekim svetlosnim efektima:lol:
ono neko haj tek ludilo,i onda ja odlazim tamo i provlacim se nekako da me ne vide,i miniram tu zgradu tj iskljucujem nesto u njoj i pravim neko ludilo,a usput se i lollol pojavljuje kao kompijuterska podrska:lol:,znaci rusvaj san,i na kraju sam pobegla i pobedila...

a pre neki da sam sanjala da se na zeleznickoj stanici otvara portal na nebu,ko oni kruzni talasi kad bacis kamencice u vodu,i izlaze venzemaljci dronovi,i napadaju ljude,redjaju ih u kolone kao geto,i mala decica vriste,cujes vatru kako gori(ko ono u ekvilibrijumu),ja bezim u zgradu,utom dolaze neke zene polu ljudi polu dronovi,tacnije jedna je bila ona crnkinja iz the walking dead,
twd_gp_301_0507_0278.jpg

i kao hoce da mi pomogne,a ja joj kao ne verujem pa se rvemo,pa na kraju je pustim da pomogne i drmne me strujom da mi proradi cirkulacija:lol:,a pritom i njih oce da ubiju neki ljudi koje nisam pustila u ulaz(pa prvo pustimove da pobegnu,pa onda ljude da se sakriju u zgradu)....
usput dolazi mala dron letilica
640x512_16749_Drone_2d_sci_fi_concept_art_drone_scout_picture_image_digital_art.jpg

ja reko miruj nece te primetiti,kad ono banana,ulazi on ja se pokrijem cebetom i ne disem,a on me snimi ispod cebeta preko toplotnih senzora,i sune vatreni bim na mene,i tu se ja probudim..XD

:lol:
kako slikovito

Sanjala sam kako sam vidjela Marijinog bivseg problematicnog decka na ulici. Godinama ga nisam vidjela, pa je bilo besmisleno da se stipam jer sumnjam da bih ga prepoznala i na javi. A onda sam sanjala kako ime Dino Budimilic zabavno zvuci kao - Dino, budi Milic.

sinoc opet lucidan san, i to prilicno gadan. sve vreme sam znala gde sam ali sam jedva uspela da se probudim i osvestim. uglavnom ne secam se svega sada, ali ceo san je bio pracen osecajem da mi nesto (kao neka mutna lebdeca valjda utvara koja se nalazi kraj mene) isisava energiju, koja mi izlazi kroz usta a ja sve slabija i slabija i jedva se odrzavam na nogama, posrcem padam ali isisivac energije nikako da odyebe od mene. i onda se san nastavlja u krevetu ja i dalje imam osecaj da pokusavam da se podignem i ustanem iz kreveta i posrcem padam na pod, a energija sve vise i vise izlazi iz mene. e tad sam se opametila, uspela nekako da se skoncentrisem jer sam vec uveliko znala gde se nalazim i sta se desava i probudila sam se i uspela da zaspim ubrzo ko normalan covek :roll:

Back