Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U sred akcije on udje i prekine nas .
Putin mi prolazi kroz dvoriste i necu da se rukujem.
Putin mi avionom malim leti po krovu.
Udjem kod komsije u kucu da jedem a komsija stoji ispred nje i ne prepoznaje me-kazem ko sam.
Udjem da jedem,gledam korisceni tanjiri,sklonim se i probudim.

Nepoznati muskarac me jurio, pratio u snu i hteo da bude sa mnom. Uhvati me na trgu, steze me, grli, ne da mi da idem. Otmem mu se i pobegnem prvi put, bas kad pomislim da mi je uspelo, eto njega za mnom..pratio me sve do nekog faksa, udjem u sobu, bili neki ljudi tu, na casak mi se ucinilo da se izgubio, a on ulazi u sobu. Otvori prozor i kaze da pogledam - napolju neka pozorisna grupa glumi navodno samo za mene. Zena se izdvoji iz grupe i pocne pevati "ja sam u srcu mladjana, vita sam jela gradjana, draga sam kom' sam sudjena" :eek: Dok je ona pevala razmisljala sam koliko me tip nervira i koliko je primitivan.
Kazem liku da izlazim napolje, ali on hoce sa mnom.. pocnem traziti tasnu ali nikako da prepoznam svoju...trazila sam je poprilicno dugo...i posto sam imala osecaj da vise nije tu, odustanem od trazenja i kontam da necu ni ici van ionako mi je to bio izgovor..okrenem se, on opet tu.

Sanjala sam da mi je jedan forumaš :eek: :pop: poslao umesto pisma celu svesku sa nekim svojim žvrljotinama. :zcepanje:

Kada sam se probudila dočekala me neka malo duža, totalno bespotrebna reputacija od njega. :malav:

I nije reputacija nesto dugacka bila da se ne lazemo ...a to sta sanjas je za brigu vec :lol::lol:

I sto bih ti ja slao pisma :sad2:
Pogotovo svesku sa zvrljotinama msm ...:think:

Poslednja izmena:
Ja nsam sanjao tako gluposti kao xella ...ja sam sanjao jos gore ...

sad ozb na temu. . .
Sanjam uvek da mi se neka neprikladna zenska osoba ( tipa necija zena , devojka , ili tako nesto nemoralno) nababacuje i uvek neka frka moram da je izbegavam ...nocima .
Jel moze Linda da dodje da mi rastumaci snove , al ovo sam ozb sanjao vec nekoliko noci :)))

ja sanjala svoju staru kucu i kao ima vrata, ali su zidovi dupli i odzak prolazi kroz jedna dupli zid, a sirina izmedju dva zida ko neka prostorija. i dosli majstori nesto da poprave i usli u dupli zid i zvone na zvonce pored odzaka i kazu moram to da uklonim. ja reko zasto, a jedan bezobrazni mi kaze kao to naslednik ne dozvoljava. ja reko ja sma naslednik, on poceo nesto kao nisam nego tamo neki tip (al ne znam koji) i ja reko nesto oko papira i bezobrazni majstor se smirio kao he, he nisam znao izvini. i zvonce pored odzaka je nastavilo da zvoni. i probudim se. :lol:

Snovi su stvarno craaaaazzzy ...

Od nocasnjeg je ostalo samo.... da sam bila jedna druga zena,
neko na drugom kraju telefonske zice je pokusavao da mi izdiktira jedan broj telefona, koji nikako nisam mogla da razumem.

A zatim sam izasla u dvoriste i srela se lice u lice sa svojim neprijateljem. :confused:

Tako sam se probudila ^^

U psihodinamskoj teoriji K. Junga, Animus je muski aspekt zenske licnosti koji nastaje akumuliranim iskustvom zena
u odnosima sa muskarcima. On posreduje izmedju svesnog „Ja” zene i njoj nepoznate vlastite unutrasnjosti, njenog licnog i kolektivnog nesvesnog.

animaproj.gif

ja sanjala svoju staru kucu i kao ima vrata, ali su zidovi dupli i odzak prolazi kroz jedna dupli zid, a sirina izmedju dva zida ko neka prostorija. i dosli majstori nesto da poprave i usli u dupli zid i zvone na zvonce pored odzaka i kazu moram to da uklonim. ja reko zasto, a jedan bezobrazni mi kaze kao to naslednik ne dozvoljava. ja reko ja sma naslednik, on poceo nesto kao nisam nego tamo neki tip (al ne znam koji) i ja reko nesto oko papira i bezobrazni majstor se smirio kao he, he nisam znao izvini. i zvonce pored odzaka je nastavilo da zvoni. i probudim se. :lol:

ti naslednik?nisi ostavila bratu sram te bilo :eek:

:lol:

- - - - - - - - - -

sanjala sam nocas,i odmah sam izanalizirala,imam neki stra' :sad2:

Sanjam prošle noći - razgovaram sa nekim emigrantom na nekom sasvim nepoznatom jeziku.:eek:
Izgovaram reči koje i meni zvuče nepoznato, ali znam da im je poruka da treba da ishelam neku kapu za njega.:strika:
On se slaže i još (na isto tako nerazumljivim rečenicama) precizira da kapa treba da bude što uža i da treba da mu steže glavu.
Kad smo završili razgovor, on se okreće i polazi, a ja vidim da mu je desna strana lobanje razneta u veličini dečjeg dlana i da iz te rane ističu krv i mozak.

I tada shvatam da mu je kapa potrebna da mu ne iscuri mozak.:sad2:

e sad sam se setila sna od nocas
sanjala sam da zivim u istoj zgradi sa kvinsi i da sam sisla dole da se upoznamo.kad ja dole,a ona u ogromnom dvoristu zivi,a dvoriste ogradjeno,a unutra mala suma,pa neko brdo...i tako mi malo popricale i ona mi uvalila sinove da joj cuvam dok izadje prvi put sa nekim tipom
mislim,nije meni ni u snu bilo tesko,al de bas mene nadje:p

Sanjala sam da mi se piški. :malav:

I meni. Idemo da piskimo :)

Marina piše:
Sanjala sam dve ogromne zmije od kojih me je jedna ujela za ruku , za podlakticu. Na tom mestu su bile dve tacke koje su krvarile i rana je veoma strašno izgledala.

zabrinuta M

Dormeo tumači:
Poštovana Marina,

Koje ste osećanje imali u snu?
Da li ste u snu bili sami?
Kakve emocije na javi?

- situacija koju trenutno imate u životu i njeno razrešenje – dovešće do Vaše promene i napretka i stoga treba sa njom da se suočite hrabro.

Ja nsam sanjao tako gluposti kao xella ...ja sam sanjao jos gore ...

sad ozb na temu. . .
Sanjam uvek da mi se neka neprikladna zenska osoba ( tipa necija zena , devojka , ili tako nesto nemoralno) nababacuje i uvek neka frka moram da je izbegavam ...nocima .
Jel moze Linda da dodje da mi rastumaci snove , al ovo sam ozb sanjao vec nekoliko noci :)))
izvini nisam videla
da li si u nekoj situaciji gde se plasis nekog izazova,tj plasis se sebe u tom izazovu,nesto sto smatras nepristojnim/neprikladnim (ne mora uopste biti u pitanju neka zena,moze neki potez na poslu,nesto u vezi familijom...)
razmisli o situaciji u kojoj si se tad nalazio,da li se nisi usudjivao da udjes u nesto jer smatras da nije po pravilima?

Back