xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Sanjala sam da kupujem novi parfem i nikako da se odlucim koji da uzmem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije problem za Tufnu, Guzmana, Mašnicu i Anastaziju, ali Teofil je malo blentav pa se izgubi u komšiluku i ne ume da se vrati sam.dosla ja u goste kod mansh mashine.udjem ono 5 macaka debele ko prasici,traze da izadju i ja ih pustim.dok sam sela,evo ga njegov brat tinejdzer sa gitarom.taman poceo da svira,kad dodje mama i izbaci me napolje jer sam im pustila macke na hodnik![]()
Nije problem za Tufnu, Guzmana, Mašnicu i Anastaziju, ali Teofil je malo blentav pa se izgubi u komšiluku i ne ume da se vrati sam.
Nego, koliko ja to godina imam u tom snu, sa tinejdžerima i kevama koje izbacuju iskuće?

Sanjala sam kako kupujem vodoperive boje za krečenje. Neke ogromne kante. Kao treba da krečim novi stan.
Zamešali mi neke bezvezne boje, sve nešto jako i drečavo, poludela sam. Neka plava i narandžast, fuj.
Rekla sam im da to razrede malo, dok se ja ne vratim tj.dok ne odnesem neke kosti vukovima, ne psima nego baš vukovima tu u komšiluku.
Odnela kosti, vukovi jeli, vratila se, boja se skoro stegla, pa sam žurila kući da to što pre kao obavim.![]()