Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam saobracajnog policajca kako me zaustavlja, Boze sta ti je savest
i trazi isprave i oce da me kazni 9ne secam se sta sam zgresila)

i stalno sanjam jedan isti san - ja kao trazim gde sam parkirala auto i ne mogu da ga nadjem (to u svakom snu)

opterecena sam kolima definitivno

:lol:
Ja često kad sam napeta i imam neki stres sanjam da sam u kuću pustila neku drugu mačku, koja nije moja mačka ali je isto crna i onda kad moja dođe bude ljuta što je druga mačka zauzela njenu teritoriju a ja se osećam kao da sam je izneverila! :eek: I to redovno sanjam u drugim varijantama kad imam pred sobom neki veliki zadatak da obavim, dakle samo mi frka da nekog ne izneverim :lol:

ja od kad sam mala povremeno sanjam isti san. U nekom sam parku, i tu me juri neka odvratna debela zena, i dan danas kad to sanjam, osecam strah u snu, i ja njoj bezim i nikad me ne uhvati. tj. taman kad treba da me uhvati ja se probudim :D

sanjala sam njegov grad i ono njihovo ebeno isprano plavo nebo
hodala sam tim predivnim ulicama i vagala da li da mu se javim-da sam tu, na par kilometara od njega i da nisam sigurna zelim li, ili ne da ga vidim
mrzim to
sad cu citav dan da budem shebana :(

Moj muž se sprema za godišnjicu mature. Pod tim utiskom, sanjam ja kao zvoni neka plavuša, starija od mene, ja otvaram vrata i ona pita za njega. Zatim ulazi, skače na njega i počinje da ga ljubi u usta bez reči.
Nisam verovala da sam toliko ljubomorna.:rumenko::sad2:

• Podržavam
Reactions: Em.

Back