Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa, pre nekoliko nedelja imala sam san...posle kog sam danima bila bukvalno bolesna od tuge....sanjala sam jednu osobu tako stvarno i realno da kad sam se probudila nisam verovala d a je bio san
to je bio jedan vec prozivljen dan u mom zivotu..prosto neverovatno kako sam se u snu setila svega..svake sitnice , reci...pa cak i mirisa..prosto sam osetila san.....sledece vece nisam zelela da zaspim....prosto sma se plasila da cu nesto slicno sanjati a nisam zelela da to ponovo prezivljavam

Noćas sam sanjala bivšeg mi momka, kako mi njegov drug i on pomazu oko zidanja kuće... :eek: :eek::eek: što dalje implicira->da i dalje imam traume oko majstora i izgradnje kuće... :sad2:
P.S. Bivšeg sam videla juče... pa je tako sirot upao u posO...:mrgreen::lol::zcepanje:

Sanjala sam ga, stojimo u nekom hodniku. Neki koferi stoje na podu...On me vidi uplakanu, i čvrsto zagrli me...Poljubi. Kako snovi mogu biti stvarni...Osecaj stvaran i kao da stvarnost je. Probudih se uplakana. Samo je san. Moje ruke, nemaju te. Moje usne, ne ljube te...Više. Nemam te. :sad2: :kiss:

Sanjala sam saobracajnog policajca kako me zaustavlja, Boze sta ti je savest
i trazi isprave i oce da me kazni 9ne secam se sta sam zgresila)

i stalno sanjam jedan isti san - ja kao trazim gde sam parkirala auto i ne mogu da ga nadjem (to u svakom snu)

opterecena sam kolima definitivno

Back