....ljiljan beli na postelji......................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nocas sanjala Zdravka Colicasta li to znaci?
Sinoc sam sanjala kako pricam sa bivsim i kiako me je u sred razgovora poljubio jednom pa onda i drugi put a onda smo se pomirili i ja sam bila presrecna...Ali sam imala osecaj kao da je sve apsolutno stvarno...Hm... Da li verujete u one price da nocu vasa dusa napusti vase telo i ono sto sanjate zapravo se desava u nekom paralelnom univerzumu... To bi bilo super...Onda bih znala da sam se pomirila sa bivsim...bar negde u nekom udaljenom vremenu i prostoru...
ja nocas sanjala Zdravka Colicasta li to znaci?
ovo znaci da previse razmisljas o njemu i da svjesno zelis da se pomirite!![]()
Hm iz moje perspektive (a nisam tumac snova) ako si ga sanjala kako peva znaci da nemas muzickog ukusa...ako si ga sanjala kao frajera znaci da nemas ukusa za muskarce...Ako si ga sanjala kao frajera kako peva znaci da nemas ukusa ni za muziku ni za muskarce...a ako si ga sanjuala da peva cija je ono zvijezda znaci da si ciganka (zvezdasica) i da nemas ukusa za fudbalske klubove![]()
ево ја ћу први... сањао сам да сакупљам најлонске кесе разбацане по неким планинским пропланцима. нисам успео све да их покупим, био сам бесан због тога...
ај сад да се јави неки тумач снова па да ми каже како нисам нормалан. ајд да га видим!![]()
Ko nije brojao ovce u insomniji ..neka napise sta je sanjao..
Kad sanjam ispadanje zuba-imam los dan citav,sve mi je naopako...ali samo taj dan![]()
kao neko me upozna s dve ribe,jedna plavusa jedna crnka i kaze pogodi koje su i ja ne mogu nema sanse
i crnka mi kaze pa mi smo vanda i hellen![]()
a uopste ne lice na ove s foruma fizicki,imale su po 2m (bukvalno) i po 150kg,izgledale su kao divovi
i tako smo caskale a ja ne mogu da dodjem sebi,kako su sad to one kad ne izgledaju tako i hellen ima dobre noge normalno, a ovaj div -jok![]()