Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nocas sam sanjala kosmarno..jedan od snova je bio...moj index..znam da sam polagala i polozila predmete ali...nigde nisam videla upisane ocene..i bila sam ocajna ..verujuci da ce mi propasti godina i sav moj trud...sve dok mi drugarica nije pokazala da su ocene upisane na drugi nacin..u coskovima kada se index okrene naopacke.:hahaha:.i sto je najlepse..kada sam okenula index videla sam sve svoje ocene....:D..bilo mi je lakse kada sam se probudila..:D ali..uhhhh

Sinoc sam sanjala kako pricam sa bivsim i kiako me je u sred razgovora poljubio jednom pa onda i drugi put a onda smo se pomirili i ja sam bila presrecna...Ali sam imala osecaj kao da je sve apsolutno stvarno...Hm... Da li verujete u one price da nocu vasa dusa napusti vase telo i ono sto sanjate zapravo se desava u nekom paralelnom univerzumu... To bi bilo super...Onda bih znala da sam se pomirila sa bivsim...bar negde u nekom udaljenom vremenu i prostoru...

ja nocas sanjala Zdravka Colica:confused: sta li to znaci?

Hm iz moje perspektive (a nisam tumac snova) ako si ga sanjala kako peva znaci da nemas muzickog ukusa...ako si ga sanjala kao frajera znaci da nemas ukusa za muskarce...Ako si ga sanjala kao frajera kako peva znaci da nemas ukusa ni za muziku ni za muskarce...a ako si ga sanjuala da peva cija je ono zvijezda znaci da si ciganka (zvezdasica) i da nemas ukusa za fudbalske klubove ;)

Sinoc sam sanjala kako pricam sa bivsim i kiako me je u sred razgovora poljubio jednom pa onda i drugi put a onda smo se pomirili i ja sam bila presrecna...Ali sam imala osecaj kao da je sve apsolutno stvarno...Hm... Da li verujete u one price da nocu vasa dusa napusti vase telo i ono sto sanjate zapravo se desava u nekom paralelnom univerzumu... To bi bilo super...Onda bih znala da sam se pomirila sa bivsim...bar negde u nekom udaljenom vremenu i prostoru...

ovo znaci da previse razmisljas o njemu i da svjesno zelis da se pomirite!:)

Hm iz moje perspektive (a nisam tumac snova) ako si ga sanjala kako peva znaci da nemas muzickog ukusa...ako si ga sanjala kao frajera znaci da nemas ukusa za muskarce...Ako si ga sanjala kao frajera kako peva znaci da nemas ukusa ni za muziku ni za muskarce...a ako si ga sanjuala da peva cija je ono zvijezda znaci da si ciganka (zvezdasica) i da nemas ukusa za fudbalske klubove ;)

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Sanjao sam pre nekoliko jutra:kako pricam sa nekom zmijom koja je uvijena uz neko drvo u neki akvarijum!Zmija ima jako umirajuce dejstvo na mene,ja sam joj se poverio,(pricao joj kako sam tuzan i da nevidim smisao u zivotu)ona je pricala da je svako tuzan i da bice bolje za nekoliko dana...
u jednom trenutku pojavio se neki covek i uplasio se od zmije, gurno je staklo u kome je ona bila...
ona je pocela da se uvija oko moje ruke...i tako sam se probudio!

ево ја ћу први... сањао сам да сакупљам најлонске кесе разбацане по неким планинским пропланцима. нисам успео све да их покупим, био сам бесан због тога...
ај сад да се јави неки тумач снова па да ми каже како нисам нормалан. ајд да га видим!:evil:

ти бре нис нормалан:(
:mrgreen:

Ko nije brojao ovce u insomniji ..neka napise sta je sanjao..

Pa pobrojah neke ovce sinoc,ali kada sam konacno sklopila vec umorne oke oko pola cetiri izjutra(jer sanak na oci nikako da dodje ) pocnem da sanjam neki bezvezan san o krokodilima i zmijama...Joj uzasa...Majko moja,ala mi je laknulo kada se probudih...I ko to kaze da srckica ne moze da te strefi u snu? :cool:

sanjala sam da sam otisla u indiju

kao mm i ja trazimo hotel gde cemo da se smestimo,i naidjemo u neku rupu,znaci hotel je kao neka zgrada,samo omalterisana a nema ni vrata nego su umesto vrata neke krpe kao zavese,i nema recepcije,i sad kao ajd mi da udjemo u prvu sobu da vidimo je l slobodna,kad tamo neko spava,i to nema kreveta nego spava na duseku,neki sto pored,stolica,to je otprilike namestaj,mi kao pocnemo da bezimo da nas ne vidi taj sto je u sobi kad na stepenistu neki lik sa sesirom pocne da nas davi:confused: joj grozno je bilo
onda kao najdemo neki stan ali bilo je stvarno ko u slumdog milioneru,cela ta avantura,u tom se mm probudi da ide u wc,i probudi mene,i onako u snu mu kazem sanjala sam indiju,necu nikad tamo da idem:lol:
posle sam stvarno razmisljala,sta ako bude tako stvarno:eek:

drugi san,od petka uvece
kao ja sedim s dzordzom klunijem za stolom
a on tako suuuper,samo se smeje,skroz sarmantan i ja sve vreme razmisljam kako da ga pozovem da izadjemo,pa posle mislim ma nek pozove on mene i stariji je i musko je :mrgreen: i na kraju nadjem dovoljno dobru recenicu na engleskom i pozovem ga na veceru :rumenko: i posle kao spremila sam se pre vremena i ne mogu da sacekam da vidim da l ce da dodje ili ce da me ispali
na kraju je valjda dosao

a u subotu smo imali neki problem s autoputem pa smo morali da prodjemo pored jezera komo,gde on ima primarnu rezidenciju,i kako nas je put naveo bas tuda kazem ja mm "mozda ce moj san postati stvarnost" :super:

kao neko me upozna s dve ribe,jedna plavusa jedna crnka i kaze pogodi koje su i ja ne mogu nema sanse
i crnka mi kaze pa mi smo vanda i hellen:lol:
a uopste ne lice na ove s foruma fizicki,imale su po 2m (bukvalno) i po 150kg,izgledale su kao divovi:eek:
i tako smo caskale a ja ne mogu da dodjem sebi,kako su sad to one kad ne izgledaju tako i hellen ima dobre noge normalno, a ovaj div -jok:rotf:

kao neko me upozna s dve ribe,jedna plavusa jedna crnka i kaze pogodi koje su i ja ne mogu nema sanse
i crnka mi kaze pa mi smo vanda i hellen:lol:
a uopste ne lice na ove s foruma fizicki,imale su po 2m (bukvalno) i po 150kg,izgledale su kao divovi:eek:
i tako smo caskale a ja ne mogu da dodjem sebi,kako su sad to one kad ne izgledaju tako i hellen ima dobre noge normalno, a ovaj div -jok:rotf:

Back