@
Bejbi, veoma je lep mantil.

Oplemenice svaku jesenju kombinaciju.
Takav svevremenski komad je dobrodosao u gardaroberu svake zene.
Bas kao i @
Vajld, i ja imam crni, klasicnog kroja, poput onog sa fotografije.
Kupljen je u H&Mu u Svici pre ohoho... 4-5 godina. I dalje je veoma ocuvan, rado ga nosim.
Imam i jedan iz Zare, boje bele kafe, ali nije klasican, ima falte na zadnjem delu.
Uz dvorednu dugmad boje tamne cokolade i kais u istom tonu, visoku kragnu, lepe manzetne na rukavima izgleda veoma efektno.
Takodje je star nekoliko godina, i iako je sacinjen od cistog pamuka, potpuno je ocuvan.
Izgleda slicno ovom (ne mogu pronaci fotografiju na mrezi jer je stara kolekcija) -
Sve ovo napisah da bih vam rekla da je i meni potreban jedan klasicni.

U bez boji. Mozda nezno sivoj.
Juce sam u Zari videla dva. Uzdisem.
Prvi je oplemenjen nitnama na kragni.
Belezim ih na listu zelja.
I ovaj kaput takodje.

Inace kapute veoma volim, imam ih u raznim bojama i krojevima, pocev od klasicne crne, preko antracit sive, kamel, boje sampanjca, do zelene i sterling rose.
Razume se da mi je i ovaj potreban (75% vuna).
Potrebne su mi dobre bajkerske cizme, po mogucstvu od govedje koze, govedji boks je uvek prvoklasan, zatim odlicna kozna jakna (stedim za nju).
Videh i divne pleated pantalone u Spf, u bogatoj boji senfa. Volim takav model, gore sire, dublji struk, nogavice se blago suzavaju i podvrnute su.
Videh i meke, putene kardigane od raskosnog pletiva, dzemperak na tufne, vilinske haljine, odlicno ukrojen sako.
Sve zelim.

Videcu koliko cu moci zaista priustiti.
Da prijavim sta sam pazarila danas.
Nista glamurozno, Illy espreso kafu, Kras Bajadere i antikvarne knjige.
Jednu tati, da ga iznenadim, staru oko 120 godina, a drugu sebi, da obogatim policu.