Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Crnu koznu jaknu sa pletenom kragnom i ramflicom,
Majcicu sa puf rukavima i masnicom
Usku suknjicu crnu (sve u Njujorkeru)

Balea labelo, dezodorans sa mirisom kokosa, onaj gel za dezinfekciju i pepermint :)

Juce haljinicu, dole je kao crna suknjica, a gore zelena kosuljica sa detaljicima na ramenima. Onako je u nekom retro fazonu, mnogo mi se dopala...

Kupila sam ovaj mantil u Stradivariusu, znam da nije bas kvalitetan, ali mi se najvise dopao po modelu i platnu,jer sam gledala i u mnogo drugih radnji, ali izdrzace valjda bar jednu sezonu.

8004238450_1_1_3.jpg

8004238450_2_1_3.jpg

Jedva cekam da ga nosim.

Poslednja izmena:
E nije vam ovaj mantil skup, bar ja mislim da je realna cijena 3 590din. Meni se materijal jako svidja, mekan je, nije onaj grubi, kruti, kako god, bar ja ne volim takve materijale.

ja imam mantil kupljen na buvljaku za neke sitne pare, zamenila sam mu dugmad i nema ko mi ga nije pohvalio.....i nosim ga godinama.....to sto ces ga povremeno oprati ne znaci da ce propasti za sezonu.....

Kupila sam ovaj mantil u Stradivariusu, znam da nije bas kvalitetan, ali mi se najvise dopao po modelu i platnu,jer sam gledala i u mnogo drugih radnji, ali izdrzace valjda bar jednu sezonu.

8004238450_1_1_3.jpg

8004238450_2_1_3.jpg

Jedva cekam da ga nosim.
Znam, videla sam ga u šetnji sa Trilijan kada smo šmekale jesenje kolekcije pre neki dan, divan je, želim ga, želim ga, želim ga! :D
Bejbi, ti i ja imamo skoro pa isti ukus izgleda. :heart:

I ja sam se ove jeseni nameračila na svetli kaputić, neki u Audrey Hepburn stilu. ;)
...ja hocu braon:(...nemam braon, go sam i bos:(
Ahahahaha, story of my life. :lol:
E nije vam ovaj mantil skup, bar ja mislim da je realna cijena 3 590din. Meni se materijal jako svidja, mekan je, nije onaj grubi, kruti, kako god, bar ja ne volim takve materijale.
Realna cena, savim korektna. :ok:
ja imam mantil kupljen na buvljaku za neke sitne pare, zamenila sam mu dugmad i nema ko mi ga nije pohvalio.....i nosim ga godinama.....to sto ces ga povremeno oprati ne znaci da ce propasti za sezonu.....
Ja sam prošle godine za 2500 dinara kupila kod Kineza mantilić zbog kojeg me devojke zaustavljaju na ulici da me pitaju odakle mi, a nisam ništa na njemu dirala.
Nema ko se ne oduševi. Okačiću sliku ovih dana. :)
Ne mora biti markirano da bi bilo lepo, non? :D

Poslednja izmena:
Ja sam svoj crni mantil kupila u Modusu pre dve godine za 1800 pa vi vidite :lol:
( doduse bio je poslednji, mali broj pa je bio jeftiniji al cak i regularno nije bio vise od 2500 sigurno)
Inace savrsen je, nista nisam morala da menjam na njemu i nosim ga dve sezone a da mu nije nista tako da :)
Modus ima fine sakoe i mantile uvek...
Steta sto se kod nas u NS pozatvarali skoro svi Modusi

BTW danas sam kod kineza kupila putnu torbu ya 550, jednokratna upotreba al treba mi za sutra...
Probala sam bar 20 pari farmerki i u svima izgledam uzasno i debelo pa sam pala u depresiju.
Al zato sam probala divnu haljinicu , samo 1300 je kostala, i da je bila samoooo malo duza kupila bih je posto mi je jako lepo stajala.
Inace gore je bila uska, sa malim rukavima i onda je isla dole u 'balon' i imala je dzepove.
Kazem, samo da je bila do kolena

I meni se dopada mantilic :) Ja imam 2 slicna, u drap i braon boji. Oba kupljena u Zari. Jedan ovogodisnji, jedan je star pa... 3-4 godine, i dobro sluzi.. :)

Wild, ne lupetaj nego kupi haljinicu. Kada ces nositi kratko ako ne sad? ;)

@tema
Sve pare sam potrosila na skolu jezika i knjige za istu.
A i imam ispit sledece nedelje, pa i da imam pare ne bih mogla u kupovinu. :D

Ja sam svoj crni mantil kupila u Modusu pre dve godine za 1800 pa vi vidite :lol:
( doduse bio je poslednji, mali broj pa je bio jeftiniji al cak i regularno nije bio vise od 2500 sigurno)
Inace savrsen je, nista nisam morala da menjam na njemu i nosim ga dve sezone a da mu nije nista tako da :)

I ja volim Modus. Imam odatle par svilenih košuljica za posao, jedan sako i jednu haljinu u stilu šestesetih... A znam da imaju lepe mantile. Ove godine sam bacila oko na jedan njihov kaputić. Još samo da dođe u broju manjem od 46... :P

Izgleda da sam samo ja pukla para za klasičan mantil. Oko 100 evra u Alegri, maslinasto zeleni, pristojan ali ja ga skoro uopšte ne nosim, nekako mi je previše damski, izgledam starije u njemu...
Ovaj Bejbin se i meni sviđa :)

I u Bg nije nista bolja situacija, a oni imaju bas kvalitetne stvari, ja imam dosta njihovih majica, pamucne, mekane i lepo skrojene, nosim ih ispod sakoa...

@Bejbi, veoma je lep mantil. :) Oplemenice svaku jesenju kombinaciju.

Takav svevremenski komad je dobrodosao u gardaroberu svake zene.

Bas kao i @Vajld, i ja imam crni, klasicnog kroja, poput onog sa fotografije.

Kupljen je u H&Mu u Svici pre ohoho... 4-5 godina. I dalje je veoma ocuvan, rado ga nosim. :)

Imam i jedan iz Zare, boje bele kafe, ali nije klasican, ima falte na zadnjem delu.
Uz dvorednu dugmad boje tamne cokolade i kais u istom tonu, visoku kragnu, lepe manzetne na rukavima izgleda veoma efektno.
Takodje je star nekoliko godina, i iako je sacinjen od cistog pamuka, potpuno je ocuvan.

Izgleda slicno ovom (ne mogu pronaci fotografiju na mrezi jer je stara kolekcija) -

Sve ovo napisah da bih vam rekla da je i meni potreban jedan klasicni. :) U bez boji. Mozda nezno sivoj.

Juce sam u Zari videla dva. Uzdisem. :aha:

Prvi je oplemenjen nitnama na kragni.

Belezim ih na listu zelja.

I ovaj kaput takodje. :) Inace kapute veoma volim, imam ih u raznim bojama i krojevima, pocev od klasicne crne, preko antracit sive, kamel, boje sampanjca, do zelene i sterling rose.

Razume se da mi je i ovaj potreban (75% vuna). :)

Potrebne su mi dobre bajkerske cizme, po mogucstvu od govedje koze, govedji boks je uvek prvoklasan, zatim odlicna kozna jakna (stedim za nju).

Videh i divne pleated pantalone u Spf, u bogatoj boji senfa. Volim takav model, gore sire, dublji struk, nogavice se blago suzavaju i podvrnute su.
Videh i meke, putene kardigane od raskosnog pletiva, dzemperak na tufne, vilinske haljine, odlicno ukrojen sako.

Sve zelim. :) Videcu koliko cu moci zaista priustiti.

Da prijavim sta sam pazarila danas. :)
Nista glamurozno, Illy espreso kafu, Kras Bajadere i antikvarne knjige.
Jednu tati, da ga iznenadim, staru oko 120 godina, a drugu sebi, da obogatim policu. :)

Hotju Pussycat, hotju...jos kad bi bio pufnast i cokoladiran bilo bi savrseno...i ne mnogo skup jer sam danas pukla novac na suknju:(.

Nije sta je namenjeno nego sta je sudjeno. Namenila sam jahace pantalone a izasla sa najsimaticnijom i najdetinjastijom crnom plisanom suknjom na svetu...sjajne crne boje, taman dve mrve iznad kolena, ide u A ali nije siroka, deluje kao neki plis (a mozda i sitan, sitan somot, ima kao neka malecna rebarca) sa ukoso prepletenim faltama samo sa prednje strane. Takav sam kakav sam, ne mogu ja tome odoleti a vala i necu, toliko je malo opustenih suknji na trzistu da mi ich nije zao:)

Dragonfly Hvala!
Svidja mi se ovaj mantil sa nitnama, jako su u modi primjetila sam, i na obuci, odjeci, teksas jaknicama, posebno mi se svidja kako ukrasavaju teksas jakne.
Ovaj zadnji sto si okacila, ne mogu reci da mi se ne svidja, ima to nesto u sebi, ali vise volim kada je strukiran, kao prethodna dva, mada ovaj model i ne treba da je strukiran.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back