Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...i dalje stedim:lol:

...kupila sam sve samo ne garderobu! Tri knjige, na tome ne vredi stedeti...i nekoliko neophodnih sitnica za jesen.

Jednu jedinu i posebnu olovku za usne koja vuce na ciglasto bez koju uzasno tesko nalazim, Lorealove color rich senke za efekat zadimljenih ociju (nikada nisam uspela da nadjem bez-braon varijantu koja nije mat i koja se ne sija vec bas onako savrsena za brinete). Ko koristi cherry ili berry rumenilo zna koliko se tesko taj ton nalazi i cim sam videla da Deborah ima cherry, berry, sta god nijansu koja je mat morala sam da je kupim. Jesenji tip ne moze da doceka jesen bez novog crvenog karmina. Ja nisam ja bez crvenog karmina i bledog tena tako da je uskocila Kate Moss i njen karmin, nijansa je, cini mi se, 11. Taman kako volim, crveno i jarko sa mrvom bordo nijanse. Za sve ostalo stedim:lol:

Poslednja izmena:
112479C_blk.jpg

<3

Gotovo sam zaradila na njima:lol:...sa 7500dinara snizene na 2500 a preko moje Sportina kartice sam ih oborila na 1900...jeftinije od toga ne moze...a obozavam da ih nosim onako podvrnute na 8/10, sa ravnim sandalama i nekim koznim kaisem...mnogo sam srecna sto sam ih pronasla:)

tom-tailor-helen-trousers-olive-to221b006-606.jpeg

..aauuuuuuuu kako su doooobreeeeeeee pantalone....jos kad bi ih bilo kod nas po toj ceni....

..aauuuuuuuu kako su doooobreeeeeeee pantalone....jos kad bi ih bilo kod nas po toj ceni....

...hm...ja ne znam gde se nalazis ali sam gotovo sigurna da ih ima i po CG i SRB...bilo koji njihov komad da uzmes dobices karticu a onda je lakse jer prave promocije za clanove stalno, -15%, -20% pa se uklopi jer se sabira vazeca rasprodaja sa clanskom rasprodajom...ja inace volim "svapski" kalup, jedino mi kod njih udje u pantalone sve sto treba da udje:lol:

...hm...ja ne znam gde se nalazis ali sam gotovo sigurna da ih ima i po CG i SRB...bilo koji njihov komad da uzmes dobices karticu a onda je lakse jer prave promocije za clanove stalno, -15%, -20% pa se uklopi jer se sabira vazeca rasprodaja sa clanskom rasprodajom...ja inace volim "svapski" kalup, jedino mi kod njih udje u pantalone sve sto treba da udje:lol:

...u Bgd sam, sto znaci da bih mogla da potrazim malo samo ako me uputis u koje radnje da idem, nece me mrzeti da odem i na drugi deo grada, divne su...:)

Super Affro, u Beogradu Tom Tailor radnje mozes pronaci u Delta city-u, Uscu, Merkatoru a mislim da postoji i neki outlet u Immo centru, doduse licno nisam bila.

Prva kupovina koju budes obavila donece karticu i verovatno vaucer na 1000dinara koji mozes iskoristiti prilikom sledece kupovine.
Napravicu ti presek ustede, u poslednjih dvadesetak dana sam uzela farmerice za 3000, kosulju za 2500 i pantalone za 2000. Sveukupno izlazi 7500dinara. Pocetna cena farmerica je bila 9000, kosulje oko 6000 i pantalona 7300. 22300 - 7500 koliko sam platila, dodje 14800, toliki mi je bio popust pri cemu nisam iskoristila vaucer. Njega cuvam za jedno musko buduci da im je muska kolekcija lepsa od zenske:lol:.
Pocetne cene su visoke i zbilja nerealne obzirom na kvalitet te zbog toga dobar deo ljudi izbegava radnju ali njihove promocije solidan svapski brend obore na cenu Terranove. Isplati se.

Super Affro, u Beogradu Tom Tailor radnje mozes pronaci u Delta city-u, Uscu, Merkatoru a mislim da postoji i neki outlet u Immo centru, doduse licno nisam bila.

Prva kupovina koju budes obavila donece karticu i verovatno vaucer na 1000dinara koji mozes iskoristiti prilikom sledece kupovine.
Napravicu ti presek ustede, u poslednjih dvadesetak dana sam uzela farmerice za 3000, kosulju za 2500 i pantalone za 2000. Sveukupno izlazi 7500dinara. Pocetna cena farmerica je bila 9000, kosulje oko 6000 i pantalona 7300. 22300 - 7500 koliko sam platila, dodje 14800, toliki mi je bio popust pri cemu nisam iskoristila vaucer. Njega cuvam za jedno musko buduci da im je muska kolekcija lepsa od zenske:lol:.
Pocetne cene su visoke i zbilja nerealne obzirom na kvalitet te zbog toga dobar deo ljudi izbegava radnju ali njihove promocije solidan svapski brend obore na cenu Terranove. Isplati se.

....aaauuuuuu pa to je bas znacajan popust, super, hvala ti puno, bas cu da prosetam u toku sledece nedelje bar da probam pantalone, koje su mi bas potrebne i javim utiske...:D

....aaauuuuuu pa to je bas znacajan popust, super, hvala ti puno, bas cu da prosetam u toku sledece nedelje bar da probam pantalone, koje su mi bas potrebne i javim utiske...:D

od toga svega ti je otlet u immo centru najbolji
ranije je bio i u rodicu kraj airport citya
al u immo centru imaju super izbor farmerica, obicnih hlaca....svasta nesto
+ mozemo i kavu popit : )))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back