Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PaletteDeluxe-750.jpg

torbicu u Carpisi na snizenju

par dezodoransa..nista poznato..

i to je to :lol:

Gde gde gde! I ja trazim ovako nesto!

Zivi u Tom Tailor-u:lol:...fino je snizena sa nekih 5000 na 2500 dinara. Postoji slicna plava sa plavim kariranim delovima i ova bela. Uz kupovinu ces dobiti i vaucer na 1000dinara, tipa ako kupis do tog i tog datuma robu u vrednosti od 5000 dobices snizenje od 1000dinara nevezano da li uzimas robu koja je vec snizena ili ne. Meni je najvaznije sto se deo oko grudi ne otvara jeeeeeiiii:lol:

Kupih navy esarpe, a kako su upravo mornarski motivi moja vecna ljubav, rado sam pazarila dve, znajuci da cu ih nadahnuto i radosno nositi. :)

Prva je bela s teget sidrima, dok je druga teget osuta belim sidrima i kormilima.

Materijal je veoma puten, volim tako mek, nezan, gotovo svilen pamuk.

Mami i tati s puta donesoh ulje na platnu, mrtva priroda, na tamnoj podlozi raznezeni nar.

Polica je bremenitija novim naslovom, Prasko groblje Umberta Eka.

Svakako, obelezivac stranica radjen u dekupaz tehnici, vrlo rustican i sarmantan.

Kad' se vec dotakoh sitnica koje cine uzitak citanja potpunim, ne secam se da li sam pomenula lampicu koju kupih u Delfi knjizari, ali nije zgoreg da je pomenem. :)

Sjajna je i svakako je preporucujem.

http://www.delfi.rs/ka8un33/delfi_kartolerija_lampica_za_knjige_-_pink.html

E ovakva jedna lampica bi mi baš trebala. Da li si zadovoljna količinom svetlosti?

Jesam, zaista je odlicna lampica. :)

Veoma je krhka dizajnom, svedena, pa sam tokom kupovine predpostavljala da ce imati meko, toplo, isto tako krhko svetlo,
medjutim, LED dioda koja je u lampi, sija belo i zarko. :) Nisam ocekivala takav intenzitet u ovakvoj spravici.

Svima je zdusno preporucujem. :)

Evo, pokusala sam da prikazem na fotografiji kako izgleda, ali nisam uspela ovekoveciti njenu moc.
U potpunom mraku, bez blica naravno. Mislim da ces ipak moci naslutiti kakva je na delu. ;)

Jesam, zaista je odlicna lampica. :)

Veoma je krhka dizajnom, svedena, pa sam tokom kupovine predpostavljala da ce imati meko, toplo, isto tako krhko svetlo,
medjutim, LED dioda koja je u lampi, sija belo i zarko. :) Nisam ocekivala takav intenzitet u ovakvoj spravici.

Svima je zdusno preporucujem. :)

Evo, pokusala sam da prikazem na fotografiji kako izgleda, ali nisam uspela ovekoveciti njenu moc.
U potpunom mraku, bez blica naravno. Mislim da ces ipak moci naslutiti kakva je na delu. ;)

Nadam se da dobacuje do kraja stranice! :lol:
Zahvaljujem!
I javno se izvinjavam Freji! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back