- Poruka
- 55.429

torbicu u Carpisi na snizenju
par dezodoransa..nista poznato..
i to je to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ovu kosulju, bas sam dugo trazila nesto slicno...samo sto kod mene nisu sareni cvetici vec neki karirani dezen na plavo...
![]()
Gde gde gde! I ja trazim ovako nesto!
Prelepa košuljica, nežna i ženstvena baš kao Freya, naročito mi se dopada dezen na povrnutim rukavima, daje joj poseban šmek i šarm....ovu kosulju, bas sam dugo trazila nesto slicno...samo sto kod mene nisu sareni cvetici vec neki karirani dezen na plavo...
![]()
Ma, who cares, sister!Anybody, i ja imam takav telefon i odusevljena sam. Presladak je i praktican. Svi me zezaju da je deciji, cak i kad sam ga kupovala prodavac me pitao koliko godina mi ima dete
![]()
Kad' se vec dotakoh sitnica koje cine uzitak citanja potpunim, ne secam se da li sam pomenula lampicu koju kupih u Delfi knjizari, ali nije zgoreg da je pomenem.
Sjajna je i svakako je preporucujem.
http://www.delfi.rs/ka8un33/delfi_kartolerija_lampica_za_knjige_-_pink.html
E ovakva jedna lampica bi mi baš trebala. Da li si zadovoljna količinom svetlosti?
Jesam, zaista je odlicna lampica.
Veoma je krhka dizajnom, svedena, pa sam tokom kupovine predpostavljala da ce imati meko, toplo, isto tako krhko svetlo,
medjutim, LED dioda koja je u lampi, sija belo i zarko.Nisam ocekivala takav intenzitet u ovakvoj spravici.
Svima je zdusno preporucujem.
Evo, pokusala sam da prikazem na fotografiji kako izgleda, ali nisam uspela ovekoveciti njenu moc.
U potpunom mraku, bez blica naravno. Mislim da ces ipak moci naslutiti kakva je na delu.
Telefonče sa cica-mačkicom...
...& Lollipops Paris futrolicu za moje novo mezimče...
![]()
![]()
Cena je 110 evra, kupljen je u radnji AVM. Inače, garancija je godinu dana.Znam nekoga ko bi se raspametio ovim telefonom, pa ako nije tajna, gde je kupljen i po kojoj ceni?