Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Converse karirani šorc, na poklon mlađem bratu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lomim se oko ove suknje... Dopada mi se, ali nisam sigurna koliko je dobra za uklapanje (sa mojom garderobom)...
![]()
![]()
Pa, to sam rekla jer mi suknja izgleda bukvano kao zavjesa, ali i to sto kazes, zabole me uho, nosice je ona, hvala bogu ne ja.a,, i to sto kazes zasto sam uopste pisala bilo sta, ako je vec odlucila da je kupi, ali ju je okacila ovdje da cujem i tudje misnjeje, pa valjda svako moze da napise ono iskreno sta misli.
![]()
![]()
meni se sviđa ova suknja od Senši.
Sviđaju mi se tufnice na zavesi.
ja bih je nosila uz neku opuštenu polurokersku majicu i starke ili tako nešto. Prilika-neki Beer fest ili tako neka žurka na otvorenom. Sva je nekako alternativna i to je super.
E sad, verovatno bi me gledali čudno na ulici. Bar dok istu ovakvu ne prošeta JK. Zemlja Srbija, šta ćeš.
Wild, koja je to Kardašijan radnja, baš me zanima? Nekako imam utisak da predviđam šta se može naći unutra.
E a ta Kardashian radnja ti je otprilike kinez samo na svakom proizvodu imaš zalepljenu etiketu KardashianDrže obuću i odeću, ovde u NS je na Bulevaru Oslobođenja.
Doduše, nije odeća ni upola toliko droljasta koliko sam očekivala - našla sam lepih košuljica recimo.
Bila je jedna teksas košuljica sa ruskom kragnom, prošivena crnevnim koncem, vrlo slatka i retro. Nađe se zgodnih majica . Ali većina krojeva i stvari izgledaju kao kod kineza boljih ili u manjim buticima.
A cipele su naravno sve + 10 i u bojama cirkusa![]()