Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Sad sam videla da iz još neraspakovane putne torbe viri i jedan baš sladak rokovnik koji sam dobila, takođe. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja kolace kod njih,a tako su bezobrazno skupiKako ja volim Costu pa to je strašno![]()

i ja kolace kod njih,a tako su bezobrazno skupi![]()

Uf....ja samo čekam da se otvori Starbucks kod nas.....njam!
Nego veliki sam ljubitelj raznih frapeića , šejkova i Coolersa....a Costa ima baš fine coolerse i Frescato ukuse...u prevodu kalorijske bombe ali uf...![]()

) i rekli su nam da nema trenutno jer zimi ne drže sladoled 
Služe - tj imaju je u cenovniku ali mislim da ne prodaju još..tek kad otopli. Momak je baš hteo da proba pre nekih mesec dana ( po onom najvećem snegu) i rekli su nam da nema trenutno jer zimi ne drže sladoled
![]()

nisam kupovala nista citave 2 nedelje.
Dobro, tačnije od pretprošlog vikenda kad su me odrali za onu poliestersku haljinu iz Kotona koja pucketa kad se oblači i lepi se na čarape i plus je na sniženju bila preko 3000.
Posle sam bila ljuta na sebe.
Prošle nedelje sam kupila samo knjigu iz nemačkog i pamučnu majicu za aerobik na nekoj nenormalnoj akciji u Terranovi a to ne računam u kupovinu pošto to nečemu višem služi, tj da budem lajava, zdrava i prava (ne pogrbljena).
Danas sam prvo bila nešto iznervirana pošto sam izračunala da ću bankrotirati kad platim račune, pa je posle momak na šalteru u banci u kojoj plaćam račune bio mnogo simpatičan, tako da sam na kraju zaboravila da ću bankrotirati pa sam opet podigla više para nego što imam, što sam u sklopu svog odvikavanja zabranila sebi da radim.
I onda sam, u roku od pola sata, kupila neku široku puf suknjicu na cvetiće sa strukom od lastiža na struku. Kroj sličan kao ona kožna-provalila sam da mi se taj kroj super sviđa, tako da od sad samo to tražim. Crna sa sitnim belim i krupnim roze i petrolej cvetićima i braon i zelenim grančicama.
U Indian shopu u Ruzveltovoj, 1300 dinara.
Al nije stvar u ceni, nego je stvar u tome što ja kupujem i kad sam srećna i kad sam tužna i kad sam iznervirana, i kad sam bilokakva.... Prosto ne postoji raspoloženja u kom ja nisam za kupovinu.
Sama pred sobom, potpuno sam bespomoćna.![]()