Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ste vec koristile sampon ili balzam bez silikona? Videla sam da je na snizenju Syoss bez silikona za farbanu kosu u dm-u pa razmisljam da li da uzmem. Ali ne znam nikoga da je probao... znam da je dobro za kosu ali cula sam da je teze iscesljati... i ne znam ako koristim obicnu masku sa silikonom onda je bukvalno svejedno kakav je sampon....ili ne? Znam da je malo off topic ali ne bi za ovo da otvorim temu a stvarno me zanima :confused:

im_177777.jpg
415 iced chocolate :aha:

Da li ste vec koristile sampon ili balzam bez silikona? Videla sam da je na snizenju Syoss bez silikona za farbanu kosu u dm-u pa razmisljam da li da uzmem. Ali ne znam nikoga da je probao... znam da je dobro za kosu ali cula sam da je teze iscesljati... i ne znam ako koristim obicnu masku sa silikonom onda je bukvalno svejedno kakav je sampon....ili ne? Znam da je malo off topic ali ne bi za ovo da otvorim temu a stvarno me zanima :confused:
Koristila sam ja Alverde sampone, prirodni su bez silikona. Onako, fino je i tacno da se teze ceslja kosa, ali ja svakako koristim regenerator pa bude lakse..takodjer je bio od Alverde, kupila komplet sampon i regenerator i bilo mi je ok.
Ne znam kakva ti je inace kosa, je li ostecena i da li se mrsi puno..ali polako se cesljaj i trebalo bi sve biti dobro :)

Cure, zelim bratu da kupim neki preparat za oblikovanje kose, pjenu, gel, nesto tako, ali nemam pojma sta je dobro.
Ako neka od vas zna sta joj muzjak :lol: :mrgreen: koristi, neka mi pls preporuci, zelim da ga obradujem :D
Pa... moj decko ponekad koristi Tigi vosak za kosu - a brat Niveu -ali gel... Tigi bolje oblikuje nego Nivea postojaniji je i lepse mirise, ne lepi se i kosa nije "tvrda". Sa Niveom frizura krace traje i lepi se malo.To je otprilike sve sto znam o preparatima za musku kosu.. Nadam se da sam malo pomogla ;)
Acting_Me, uzmi nesto od ovog sto je Coco napisala...ili Tigi vosak ili Nivea krema (ne gel, nego krema) za oblikovanje frizure. Odlicno je i moze se rukom proci kroz kosu bez da se lepi i da je tvrdo, a to bi cure obozavale kod tvog brata :zper:

Istina nisam kupila, dobila sam od bake njene kosulje, iz 60ih godina proslog veka. :)

Tada je bila vrlo mlada mama (moje mame :)), vrlo vitka, elegantna.
Meni je i dalje najlepsa. :heart2:

Kosulje su od ciste svile, sivane po meri kod bakine dugogodisnje snajderke. :)

Jedna u neznoj boji korala, s trakama koje se oko vrata vezu u raskosnu masnu.

Dugmici presvuceni istim materijalom, podatni nabori oko zgloba, divan pad.

Druga s cvetovima boje cigle oivicenim braon bojom. Takodje s vrpcama od kojih nastaje masna.

Treca, bela poput sna, s ruskom kragnom, s blagim naborima na ramenima koji joj daju sofisticiran izgled.

Necu preterati kada kazem da ovakvih komada danas nema u ponudi. :)

Stoje mi kao salivene. :) Baka je s iskricom u oku setno uzdahnula: "Nisam niti pomisljala da ce moja unuka jednog dana nositi kosulje moje mladosti."

:heart:

Nisam ništa kupila, ali sam svašta dobila:

Jako slatke srebrne minđuše od mame.

Apsolutno božanstven
losion za telo black vanilla od kume.

Dove neseser sa Dove dezadoransom, gelom za tušitanje, losionom za telo i tečnim sapunom za ruke, ali mi se ne sviđa uopšte kako miriše.

Dobila sam Milku Noisette (300g :malav:) ali sam je stavila mami i tati na noćni stočić u spavaćoj pred moj put. Oni je vole. :)

Hmmm, šta još?

A, pa da, kupila sam ja jednoj dragoj ženskoj osobi prelepu ešarpu i kutijicu za upakovati je u nju. :)

I naručila iz Oriflame-a šampon i balzam za kosu sa mirisom kokosa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back