Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupila sam na uličnoj tezgi apsolutno prelep kardigan bez rukava, oivičem talasastom, cvetno dezeniranom čipkom.

Boja je mastilo plava, ali svetla.

Uz njega ide i interesantan broš.

Baš sam ga sad probala na kratak teksas šorc i prolećne čizme.

Jedva čekam da to tako nosim, kad se još više prolepša vreme! :)

Potpuno je u vintage fazonu.

Mislim da ću ga iznositi slatko!

:heart2:

Rado bih slikala x stvari da vam ih pokažem, ali ne mogu da vam opišem koliko mi je kamera jadna, mislim, vidi se na onoj slici sa teme o našoj kozmetici.

Stekle biste sasvim pogrešan utisak o nijansi, materijalu...

Moram se ponoviti za neki solidan foto aparat.

Pre 2 godine, u busu, neka zena sto je sedela pored mene, videla da citam, pa izvadila iz torbe ovu knjigu i poklonila mi. Rece da je prestara za istu. :)
Koliko sam bila odusevljena gestom, toliko sam bila razocarana knjigom. Jedino je poslednjih par redova zanimljivo.. :lol:

Počela sam sinoć sa čitanjem i ne dopada mi se, a nije da sam očekivala da hoće.

It's miiine!!! <333

deborah_milano_midnight_spotlights_rumen-1.jpg

deborah_milano_midnight_spotlights_rumen-2.jpg

Znači, nisam ni usla na posao, samo produžila do Lily-ja, pazarila rumenilo na sniženju, četku za feniranje, na sniženju i braon kreon..;)

Pogledajte prilog 228603
Btw, dajte preporučite neki dobar fen..

braon olovka na izvlacenje od avona ti je fenomenalna ali ona sa sljokicama....sljokice se ni ne vide a vrlo je postojan i lepe nijanse....ja je koristim od kad je izasla i nema sanse da cu je menjati...:)

a fen Phillipsov

267-366-large.jpg

Ovog druga
parfum-pacorabane-Medium-170158_L.jpg

...uzela sam i crnu mini suknju, tanak stofic A kroja i mikro mini duzine, popodne cu morati da kupim nove patike za trcanje i jedne 3/4 biciklisticke za istu namenu, dusa me boli kad moram da se otrosim za sportsku opremu ali sam prekantala oba nokta na noznim palcevima, ne ide vise ovako.

megi,ti si bas poranila :)
koliko je kostalo?jel to sa snizenjem od 20%
Nisam ni spavala. :(

Imam problem sa nesanicom.

Oui, oui, sniženo sa 1297 na 1038 din. ;)
Ovog druga
parfum-pacorabane-Medium-170158_L.jpg

...uzela sam i crnu mini suknju, tanak stofic A kroja i mikro mini duzine, popodne cu morati da kupim nove patike za trcanje i jedne 3/4 biciklisticke za istu namenu, dusa me boli kad moram da se otrosim za sportsku opremu ali sam prekantala oba nokta na noznim palcevima, ne ide vise ovako.

Preeedivan parfem. :heart2:

ju sto je skupo?
ja sam kupila ono isto kao neizreciva,papriku,bas je povoljno 620 i niveinu kremu i essence zutu senku koja je super kao hajlajter
to sam videla na blogu makeup&more

ja sam to rumenilo uzela jos pre par godina, bilo je jedno platis jedno je za dz....oko 600 dinara su bila i tada....

Ovo što sam ja kupila nije rumenilo, nego hajlajter za lice, zato nije ista cena. :)

http://4.***************/-QyDKctGPURo/TddkniWeekI/AAAAAAAAAD0/Xy8JElVLh7Q/s1600/Max-Factor-Smooth-Effect-Foundation.jpg

detaljnije kod pudera, na snizenju za nekih 700 din u lilly

nivea_dnage_cijela.jpg

500 i nesto, opet u lilly, fantasticna lako upijajuca krema, bila sam sumnjicava kako ce se upijati u moju masnu kozu ali iako je na prvi potez malo teza, brzo se upije i ostavlja osecaj laganosti....preporucujem, narocito za ove pare.....

i alverde paketic: buter za telo, krema za tusiranje od cilibara (krema se malo teze upija, jako je bogata ali je miris vrlo poseban , oseti se anis, malo mentolasto i slatko, krema za tusiranje je bas odlicna, hranjiva i ostavlja utisak cistoce nakon ispiranja) i caj od 20g, organski....sve za 430 dinara

extra kupovina za 8 mart....:)

http://4.***************/-QyDKctGPURo/TddkniWeekI/AAAAAAAAAD0/Xy8JElVLh7Q/s1600/Max-Factor-Smooth-Effect-Foundation.jpg

detaljnije kod pudera, na snizenju za nekih 700 din u lilly

nivea_dnage_cijela.jpg

500 i nesto, opet u lilly, fantasticna lako upijajuca krema, bila sam sumnjicava kako ce se upijati u moju masnu kozu ali iako je na prvi potez malo teza, brzo se upije i ostavlja osecaj laganosti....preporucujem, narocito za ove pare.....

i alverde paketic: buter za telo, krema za tusiranje od cilibara (krema se malo teze upija, jako je bogata ali je miris vrlo poseban , oseti se anis, malo mentolasto i slatko, krema za tusiranje je bas odlicna, hranjiva i ostavlja utisak cistoce nakon ispiranja) i caj od 20g, organski....sve za 430 dinara

extra kupovina za 8 mart....:)
e ne mogu da verujem i ja sam kupila tu kremu,ali sam ja kao koza izasla iz lilija,presla ulicu ,usla u dm i kupila je tamo za 620 din :( krema je stvarno super,bas je glatka koza posle nje

Nije mi dobro, baš mi je loše, ali morala sam da se nateram do apoteke.

I tako sva čupava i u trenerci uđem u parfimeriju jer vidim da je puna povodom praznika, iako me stomak ubija.

Koji li sam đavo tamo tražila, ne znam, ali našla sam na sniženju sjajnu ponudu koju nisam mogla da odbijem, i tako kupila:

o.648.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back