Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naomi parfem za mackice u Jasminu:

Da znate samo koliko j'adore ovu pufnicu, preslatka mi je! :3

794175.jpg

Ince, u Jasminu vam je bas lepo snizenje parfema, just saying.

Zatim, u Liliju sam kupila moj omiljeni dezadorans na celom ovom svetu i moje telo nema oci za druge, ne, ne:
346002.png

A, da. U Jasminu sam jednom decku kupila zeljenji gel za tusiranje, da ga obradujem:

36888_NBC_Menergy_png.ashx

Ups, zaboravih nesto mnogo cakano sto sam nasla u Liliju, a to je mini plavi Deborah lak za nokte, necete videti na slici, ali ima sitne, sitne sljokice i jedva cekam da ga namazem, a lepo sam krenula po jedan kafeni i predomislih se.

Nijansa se zove "I am your mermaid", nisam mogla da ga ne kupim, ja sam u proslom zivotu bila sirena i kako, kako da ga ne kupim? :3

To je ovaj:

IMG_1584.jpg

Upravo sam namazala palac, moracu da okacim sliku kad zavrsim, da vidite kako je super na noktima.

kako si i gde si nasla ovaj pret a porter, to je bila ograničena kolekcija leta 2011?
sa kapućinom ništa posebno, tri sloja i dobije se neka svetlo braonkasta bež nijansa

Nasla sam ga i u Jasminu (na Banovom brdu), a i u Liliju kod Maxija, takodje na brdu. :)

Mislim da je to sad opet nova limited edition, nisu u ponudi boje kao letos, vec druge (naravno, ima slicnih), a imaju i one Pret A Porter kao pucajuce, znas na sta mislim? :)

272 dinara su, cini mi se, a oni su letos bili 199.

Verovatno ih ima i u drugim J. parfimerijama i L. drogerijama, pogledaj u najblizim.

jaoooo, odlicno, imala sam neke predivne bojice iz te kolekcije, pa sam ih na moru porazbijala, super sto imaju opet, pogledacu u jasminu
pucajuci, da, crackle, al oni me ne zanimaju, prevazisla sam ih, malo izgustirala crni i cao :)
Nisam probala te pucajuce i ne privlaci me sad da ih kupim, ali ovi su bas super, imaju veliki izbor nijansi, mada, kada izuzmes ove crackle, ostaje ti otprilike pola ovih "obicnih". :)
Maggie je ubica za novcanik :lol:
Megi u frizideru ima samo kesicu kecapa iz menze, uglavnom, zato Megi u neseseru i ormanu ima lepe stvari. :lol:

Salim se. Znate kako, dobijam parice, mahom evrice za ocene, a ispitni rok prosao odlicno, tu i tamo odradim neku promociju, mada u poslednje vreme se moji bune kad to radim, pa nisam aktivna toliko, a najveci deo ustedim i nije mi zao. :)

A, da, tu je i moj rad sa Avonom, nije neka ubica zarada, ali hiljadu-dve mesecno dodju dobro.

Ma, znam da se salite, ali eto, cisto da ne ispadne da ja nekog maltretiram za troskaranje. :lol:

Bukvalno je o mom trosku i odricanjima s neke druge strane. :)

...neka, neka, samo ti radi i troskari...dokle god ti je to zadovoljstvo, a kad te prodje malo stedi pa putuj:D

Megi, to mi je bio prvi parfem :heart:
Do skoro sam cuvala praznu bocicu.. :)
Inace, super kupovina! :ok:

Ja opet svratila do DM-a, da se motivisem za ucenje ;)
Kupila Scholl-ov sprej za obucu i onaj za stopala, kupila i preostala 2 balzama za usne (essence, ljubicasti i roze), aurin bronzer sunkiss i baleino sredstvo za dezinfekciju ruku.
A sad ima da ucim do ujutru. :neutral:

PS. Sa mackalicama za usne sam zavrsila do sledece godine.. :D

...neka, neka, samo ti radi i troskari...dokle god ti je to zadovoljstvo, a kad te prodje malo stedi pa putuj:D
Si, si, claro... :) Paris is my dream destination. :aha:
Megi, to mi je bio prvi parfem :heart:
Do skoro sam cuvala praznu bocicu.. :)
Inace, super kupovina! :ok:

Ja opet svratila do DM-a, da se motivisem za ucenje ;)
Kupila Scholl-ov sprej za obucu i onaj za stopala, kupila i preostala 2 balzama za usne (essence, ljubicasti i roze), aurin bronzer sunkiss i baleino sredstvo za dezinfekciju ruku.
A sad ima da ucim do ujutru. :neutral:

PS. Sa mackalicama za usne sam zavrsila do sledece godine.. :D
Kako mi je samo ovo dobro poznato. :lol: :cmok2:
Apsolutno se slazem :)

Maggie, samo ti trosi, ja uzivam i u vasim kupovinama..:)
:zag:
i ja:)
meni je uzitak da citam ovu temu i sve sto neko kupi odmah i meni treba i sve mi se dopada
Pomenucu samo jedno: Artdeco eyeshadow base, za tim smo sve poludele ovde. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back