Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...
404651_197889286975648_100002637342465_327912_1128375895_n.jpg

Ja sam sebi pre pola godine obecala da necu gomilati stvari...da li se drzim obecanja ili ne, valjda se nekako drzim, slamnatim stapicem jedva ali se trudim...

Danas sam uzela sako iz snova, omiljena marka (benetton) + omiljena boja (zagasito siva) + snizenje (sa 130evra na 70) = ocena odlican 5. Ukrojen je sasvim uz telo, duzi, kroj a la frak, tacan po svim merama i mogu zavrnuti rukave do lakata, lepa postava. Ide uz tesne farmerice, sorts i kratke suknje za casual varijante i uz pantalone i suknje za nesto formalnije prilike.
Ponovili su me i za elegantne, fala bogu, po meri crne rukavice (kozne ali zanemaricu taj podatak)...bas su lepe ali nisu za svaki dan, osecam se k'o gestapovac u njima a mojoj kolekciji parfema se pridruzio jedan plavi Bvlgari, zove se samo BLV, mirise divno, puderasto i sveze, idealno za sezonu koja nam dolazi...
Odlicna kupovina :ok:

..vec sam se zamislila u njima..:)
..neke stiklice, i samo menjam kosuljice...milina...al' kako to kupiti a ne probati:((((((

Afro odlicne su, i ja sam se zamislila u njima :rumenka:

Isto u dm-u? Mislim, znam da je essence u dm-u, ali kod nas, u Srbiji? :)

Koliko kostaju i kako mirisu?

Da, ovde :)
Na snizenju su 129 dinara (cini mi se da su bili 279, mozda gresim). Ima 4 vrste.

Essence%20Part%20111.jpg

Ovaj sa plavim poklopcem ima i neki diskretni sjaj u sebi. Ne znam kako da opisem miris.. meni mirise na novu sminku :lol:
Narandzasti je sa vocnim mirisom, mirise kao domace grozdje :D

Lepo se razmazuju i ne lepe usta.. Ja zadovoljna (a bas sam izbirljiva po pitanju mazalica za usta, retko sta mi odgovara..).

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back