Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema na cemu. :)
Ako vidim u jos nekom supermarketu, obavesticu te, posto i sama za sebe pogledam skoro uvek.
U Maxiju su generalno cajevi tipa Milford, Teekanne, Lipton, dosta skuplji nego u, recimo, Tempu.
Ali ne znam ima li tamo ovih Lipton.
Ako naidjes na Welton cajeve, znaj da su i oni super, medju tim kvalitetnijim su, a cene su im okej. :)

Nema na cemu. :)
Ako vidim u jos nekom supermarketu, obavesticu te, posto i sama za sebe pogledam skoro uvek.
U Maxiju su generalno cajevi tipa Milford, Teekanne, Lipton, dosta skuplji nego u, recimo, Tempu.
Ali ne znam ima li tamo ovih Lipton.
Ako naidjes na Welton cajeve, znaj da su i oni super, medju tim kvalitetnijim su, a cene su im okej. :)

...Teekanne, nisam probala, Milford i Liptom su mi super, Milfordovi mirisu fenomenalno, narocito volim tresnju/jogurt, a
Liptonove sam probala skoro sve, i vocne i ove druge...meni odlicni...za Welton nisam cula, ili samo nisam obratila
paznju...pogledacu sigurno, Milford su ovde bezobrazno skupi, mada ni tu nisu bas jeftini....

Teekanne su meni bolji čak od Milford, imaju i ukus a Milford često samo miris. Preporučujem šljiva cimet, malinu, planinski raj i medžik moments :)

...hvala na preporuci Pussy...bas cu da vidim ima li bilo sta od tog navedenog...ja sam Milford probala samo vocne, ustvari nisam ni gledala imaju li druge....

..nego kad pricamo o cajevima da li je neka od vas videla caj za laku noc proizvod Fruktis...verovano niste, ali ako vidite negde bila bih vam zahvalna da javite gde ga ima..to je
nesto novo, pa ga i nema svuda....:)

Pa to ti je vjerovatno mješavina čajeva za opuštanje, poput nane, kamilice i malo valerijane.
Možda je dodat i neki pojačivač ukusa.
Tako da ako baš želiš čaj tog tipa, možeš sama u radnjama zdrave hrane da nabaviš sastojke i dobiješ intenzivniji ukus, a i provjereniji sastav.

...moguce, ali ja imam lose iskustvo sto se tice kupovine cajeva u zdr.hrani, kad sam kupovala zeleni, bio je uzasno slab, kao da je stajao tamo sto godina,
u odnosu na Fruktisov caj u kesicama, znam da te kesice nisu bas najbolji izbor, ali kad vec ne mogu da nadjem nekog ko prodaje sveze cajeve, onda mi je
ovo bolji izbor...inace ja pijem mesavinu nane, kamilice, hibiskusa, dodavala sam i zeleni...ali nije to, to....probala bih taj koji se pojavio..skoditi nece...

Ovo lance u Accessorize-u. :)

60761283.jpg

A kupila sam i:
300891_219248464797647_126902017365626_538881_1454470099_n.jpg
309836_219248498130977_126902017365626_538883_892851672_n.jpg

Megs, da li je ova kutijica sa sticky notes limena?

Trenutno na snizenju od 70%?

Pozelela sam je kupiti, ali nema uzorka notesa te ne znam sta je unutra.

Da li su papirici s sarom? Ili pak jednobojni?

Inace, u NS nema obelezivaca stranica knjige s printom sova. :(

U oba Asesorajza. :(

Ipak, pazarila sam nesto ljupko. :)

Kupih Persija. :heart:

Za samo 350 rsd. (50% off) :)

Ocarana sam ovim ciklamastim gombicama. :)

Megs, da li je ova kutijica sa sticky notes limena?

Trenutno na snizenju od 70%?

Pozelela sam je kupiti, ali nema uzorka notesa te ne znam sta je unutra.

Da li su papirici s sarom? Ili pak jednobojni?

Inace, u NS nema obelezivaca stranica knjige s printom sova. :(

U oba Asesorajza. :(

Ipak, pazarila sam nesto ljupko. :)

Kupih Persija. :heart:

Za samo 350 rsd. (50% off) :)

Ocarana sam ovim ciklamastim gombicama. :)

Hehe, bas ti je sladak Persi. :D

Ovo su samo papirni stikeri, nisu u kutijici, vec u celofanu, a u limenoj kutijici (onoj sto je 299 din.) ima nekoliko malih sarenih vrsta stikera. :)

je l u svim ws 70%?

edit:
blizi mi se kraj embargu:lol:
a i narasle mi sesi, pa me steze ovaj grudnjak shto sam kupila za ng:(

U svim. :)

Dobila sam jednu prelepu crnu bluzicu na poklon. Obradovala me je drugarica sa foruma kad je nocila kod mene. :)

Koso je secena ispod vrata i ima tri cupava brosa u obliku cvetica, krem, lesnik boje, boje kapucina...

Moze da se nosi sa i bez njih, ali sa njima je bas slatka i sik!

A kako tek samo stoji, mamma mia!!! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back