Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas popodne (:lol:) poslednje cu da kupim u Njujorkeru nekoliko pamucnih majici dugih rukava u crnoj boji. Veceras cu zamoliti snajderku ako moze da mi rukave na istim skrati do duzine 3/4. Surova sudbina nas koji kostime za ples nabavljamo u obicnim a ne u specijalizovanim radnjama buduci da istih kod nas nema:(. Cula sam da ima i leprsavih suknji na snizenju za nekih 600dinara, pa ako nadjem uzecu i njih, taman bih onda ponovila opremu za sitan novac sto bi bilo s-j-a-j-n-o:). Uzela sam pre dva dana i duo senku, bez sa sljokicama i puder roze kao i sprej protiv stetnog uticaja figara i pegle buduci da sam se navukla na vestacke loknice:lol:.

Kupila sam ovaj, oh-kako-je-samo-sladak-ma-presladak-je-presladak, sal sa sovicama, najlepsi je od svih! Bio je poslednji (Dragi Boze, hvala ti!). :D
Toliko mi se svidja da sam ga odmah stavila i nosila nesmejana, iako sam se smrzavala.

Ko sisa sneg, kad ja imam sal sa sovama! Ha! :D

0.365x365.jpg

Megi kupile smo istu svesku, moja je kostala nekih 300dinara ako se ne varam:lol:

Devojke ja sam veliki germanofil i kao veliki germanofil na prvu loptu sam poverovala u Balein Trend it up beschützendes Spray. Kosta nekih 300dinara, malo mozda lepi ali kada se predje presom ili figarom nista se niti oseca niti vidi. Inace sam odusevljena frizurom, prva dva dana je pustena i ne mrda a treceg dana sam je podigla u visoki rep koji je bio ceo uvijen. Inace perem kosu svaki-svaki drugi dan, uvijena mi traje bas duze jupi:).

balea_trend_it_up_hitzeschutz_ladyb_teas1.jpg

Ponovila sam se dodatno divnom maramom u cast nove sezone i bas u inat snegu:lol:. Pastelna, poluprovidna, golubije sivo plavicasta sa bez i tamnije sivim detaljcicima. Kupila sam je neplanirano ali sam skoro pa zaradila na njoj je sam jer uhvatila na snizenju od 70% jupi :lol:.
U Accessorize-u sam kupila crne rukavice, mesavina vune i angore, nije da su mi bile potrebne ali su kupljene kao vrlo povoljne. Ponovila sam se i jednom snalom koja je u stvari cvet za kosu. Sanjam leto i veselim se unapred pastelnom trendu:).
Marama otprilike izgleda ovako....
2698144

Poslednja izmena:
Kad sam videla vase postove, nisam mogla da odolim pa sam i sama otisla u Accessorize:zstidljivko:. Stvarno su veliki popusti. Evo mog ulova za sada, a u ponedeljak planiram da se opet vratim:zblesav:

Tasnica koja moze da posluzi za sminku ili kao novcanik
tasnica.jpg

Mindjuse ali u ljubicastoj boji
mindjuse.jpg

I grejaci za usi koji su jako snizeni, a posto imam iste rukavice, morala sam da kopletiram:zskace:
grejaci.jpg

Obozavam sensu :) zasto ju je tako tesko naci?

I ja. :heart: Kupujem je redovno vec tri godine. :)

Hehe, ne znam gde ju je to tako tesko naci, ja do par dana pred izlzak novog broja vidjam stari na trafikama. :lol:

Hm, mozda je u tvom kraju malo popularnija, pa brze ode, sta znam. : smajli koji sleze ramenima : :)

Mozes da se prijavis za Sensa newsteller i da ti na mail stizu obavesetenja uoci izlaska, pa da je zgrabis vec prvi dan po pojavljivanju na kioscima, a mozes i da se pretplatis na godisenjem nivou, sto te izadje jeftinije, a dobija se i vredan poklon: setovi nege, sminka, parfem... Kako uz koji broj, menja se ponuda. Ali nema te ponude u svakom. Mada je ima cesto.

Osim toga, malo, malo, pa izadje Sensa trobroj (tri poslednja broja), ne ukljucujuci onaj koji je aktuelan. Jako povoljno u odnosu na cenu pojedinacno. Mislim da je nesto kao jedan gratis, ne znam sigurno.

A postoje i kuponi u magazinu koje posaljes pismom redakciji, na njima zaokruzis brojeve koji ti nedostaju, i narucis ih po nizoj ceni od prodajne, ovako, inace.
I posaljes uplatnicu koja svedoci da si im se za to razduzila unapred, sve to stize na kucnu adresu. :)

Ja sam bolesnik za obucom...kao i vecina zena,pretpostavljam.
Poslednje sam kupila Lanvin sandale,koje mi je prijateljica doneka iz Pariza.
Pre toga Irregular Choice ( moj omiljeni brend cipela) cipelice,koje su jadne proputovale pola sveta da stignu u Srbiju.
I naravno,i jedne i druge cekaju neko toplije vreme. :D

U Maxiju na Banovom brdu, onom velikom, u Pozeskoj. A ima ih i u jednoj maloj prodavnici kraj pijace na brdu, bas preko puta banke Inteze.
Mislim da ih ima i u dm-u na Zelenom vencu, ali za to bas i nisam sigurna stopostotno. :)

...hvala Megi, pogledacu ovde u Maxiju mozda imaju, nisam videla, gledala sam u DM-u kad sam bila u Bg nisam videla da imaju te cajeve...ali i ova informacija mi znaci
za sledeci put kad budem tu...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back