Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde si nasla u n sadu dzemper za 700?

Kofol nije Kinez ( ne smrdi na Kineza ) ali je kinez.
Na bulevaru, kraj Dnevnika. Neka radnjica, prodaju mahom džempere i farmerke.
Nije debeli džemper za zimu ...onako retko pleteni ( mora majica na bretele ispod), lepa neka plava boja ( mada ima raznih boja). Najobičniji, dugi rukavi, može da se navuče preko bokova mada ga ja podvrnem na njima

Kofol nije Kinez ( ne smrdi na Kineza ) ali je kinez.
Na bulevaru, kraj Dnevnika. Neka radnjica, prodaju mahom džempere i farmerke.
Nije debeli džemper za zimu ...onako retko pleteni ( mora majica na bretele ispod), lepa neka plava boja ( mada ima raznih boja). Najobičniji, dugi rukavi, može da se navuče preko bokova mada ga ja podvrnem na njima

:malav:
al znam :lol:

edit:
radi mi poznanica/drugarica tamo...mogla bih je posetiti..
inache digli su cene:evil: bili su 500 i 600din ti dzemperici od trikotaze

E to:)
Ne mogu nikako da se setim kako se zove radnja ali recimo moja mama je sebi tu kupila džemper isto za 700 ( ali onako deblji, na kopčanje) i predivan je. Da je bilo manji broj uzela bih sebi. A u onoj preko puta ( mislim da se Ždral zove) sam prošlo leto kupila prelepu hippie haljinu za 900 dinara i natežem je već dve sezone, non stop:)

Kupila sam jako lepe bele gacice i belu majicu u kompletu, nekog apsolutno predivnog materijala (ne znam kako se zove, ali na dodir je nezan ko andjeosko krilo :heart:), jednostavne su, mnogo udobne i prijatne, nisu seksi, onako, romanticne, sa elegantnom cipkicom, al' je boja snezno bela sto mi se dopada posebno, bas bljesne na meni kad je obucem (jos mi je ostalo malo boje s mora :manikir:). A kompletic je 450 dinara, ko tri nes kafe u studentskoj kantini (ja sam dobila mali popust kao redovna musterija, ura :lol: :flert:).

Poslednja izmena:
De nije :D
Meni trebaju neke slatke a povoljne pidžame :/

Još plačem za jednom kariranom iz Peacocksa ali zaista , ZAISTA ne dam 1300 na samo donji deo pidžame...Puno.

A KAKO SU SAVRŠENEEE
pPEAC1-6912996v380.jpg

Poslednja izmena:
De nije :D
Meni trebaju neke slatke a povoljne pidžame :/

Još plačem za jednom kariranom iz Peacocksa ali zaista , ZAISTA ne dam 1300 na samo donji deo pidžame...Puno.

A KAKO SU SAVRŠENEEE
pPEAC1-6912996v380.jpg

Bas su slatke, kod njih je sad snizenje na odredjene artikle, ne znam tacno na koje, samo da znate da, osim na vec snizenu robu, preko cele godine uz indeks imate 10% popusta na sve iz aktuelne i stare kolekcije.

Ja sam danas kupila drugarici poklon za rodjendan, ali posto je forumasica, moram o tome da cutim do sutra, pssst, za sada je to tajna :tajna:

Sebi sam kupila mirisljave stapice sa mirisom kokosa, kad me obuzme ceznja za letom, da ispunim sobu s malo tropskog mirisa.
Coconut-oil-benefits.png

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back