- Poruka
- 21.194
Krenula sam po čizme i završila sa džemperom ( 700 din) + lak ( 120 ) + Rukavice ( 250)
Naravno, čizme neću ni kupiti retardinjo
gde si nasla u n sadu dzemper za 700?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krenula sam po čizme i završila sa džemperom ( 700 din) + lak ( 120 ) + Rukavice ( 250)
Naravno, čizme neću ni kupiti retardinjo

pa sta cekas,kaci

Kofol nije Kinez ( ne smrdi na Kineza ) ali je kinez.
Na bulevaru, kraj Dnevnika. Neka radnjica, prodaju mahom džempere i farmerke.
Nije debeli džemper za zimu ...onako retko pleteni ( mora majica na bretele ispod), lepa neka plava boja ( mada ima raznih boja). Najobičniji, dugi rukavi, može da se navuče preko bokova mada ga ja podvrnem na njima

bili su 500 i 600din ti dzemperici od trikotaze

), jednostavne su, mnogo udobne i prijatne, nisu seksi, onako, romanticne, sa elegantnom cipkicom, al' je boja snezno bela sto mi se dopada posebno, bas bljesne na meni kad je obucem (jos mi je ostalo malo boje s mora
). A kompletic je 450 dinara, ko tri nes kafe u studentskoj kantini (ja sam dobila mali popust kao redovna musterija, ura
).

Ohoh, kada pališ?Putovanje u Prag![]()

treba i meni pidzama neka lepaDe nije
Meni trebaju neke slatke a povoljne pidžame :/
Još plačem za jednom kariranom iz Peacocksa ali zaista , ZAISTA ne dam 1300 na samo donji deo pidžame...Puno.
A KAKO SU SAVRŠENEEE
![]()

De nije
Meni trebaju neke slatke a povoljne pidžame :/
Još plačem za jednom kariranom iz Peacocksa ali zaista , ZAISTA ne dam 1300 na samo donji deo pidžame...Puno.
A KAKO SU SAVRŠENEEE
![]()