Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sta se sve danas naslo u mojoj eco shopping torbi :)

images
(Samo, moj je sa vanilom i magnolijom, ali nema u brzoj google pretrazi ta slika na netu) ;)

raffaello.jpg
1305030734609.jpg

Ove godine prvi put dekorisem stan u koji sam se preselila iz rodnog grada, onako pravo novogodisnje budjenje atmosfere raznim praznicnim ukrasnim elementima.

Kupila sam set belih sveca, jednu veliku okruglu i dve male oblika pahulja, bogato posute srebrnim sljokicama, sto je posebno lepo na ovim malim svecama jer su njima izvucene konture pahulja.

Zatim, jednu minijaturnu jelku sa zvezdicom na vrhu, takodje svu u srebrnim sljokicama.

Svecnjak od zlatne zice posute svetlecim sljokicama, oblika andjela sa oreolom i krilima, ispod odore statue se stavlja svecica, a po njoj su zvezde.
Takodje od bakarne zice posute sljokicama, kupila sam prelepu figuru irvasa.
I konacno, prelepu staklenu pahulju na kojoj je nasmejano lice Sneska belica od gline, pretpostavljam, lai je jako dobro uradjen, ma odlicno.
Ne znam kako sve ovo zvuci ovako opisano i kakvu sliku u glavi stvara, ali je daaaleko od kica i sve je savrseno, kao u katalozima o uredjenju doma.
Jedva cekam da kupim usb ili bluetooth, pa da mogu da prebacim kad slikam i pokazem vam.

Kupila:
hulahopke, crne, neprovidne, dame greju tokom hladnih dana kada obučem suknju ili šorc. Volim neprovidne hulahop čarape.
U Lilly-ju na akciji šampon i balsam Nivea. Bili su svega 249RSD.
Grejači za ruke. Volim ih, bez prstiju, atraktivni i skroz u mom fazonu. :)

Dečku šarene deblje čarape. Dečije, lepe, i na štrafte. :) Bleskasto. Strašno se obradovao! :) Ljubav mala. :)
:heart:

Kupila:
hulahopke, crne, neprovidne, dame greju tokom hladnih dana kada obučem suknju ili šorc. Volim neprovidne hulahop čarape.
U Lilly-ju na akciji šampon i balsam Nivea. Bili su svega 249RSD.
Grejači za ruke. Volim ih, bez prstiju, atraktivni i skroz u mom fazonu. :)

Dečku šarene deblje čarape. Dečije, lepe, i na štrafte. :) Bleskasto. Strašno se obradovao! :) Ljubav mala. :)
:heart:

shampon+balsam=249rsd?

E jesam luda, imam pet, sest gelova za tusiranje i kupki, ali ovo kad sam pomirisala, pomislila sam-mmm, i nisam mogla da odolim :lol:
Raspamecujuce dobro mirise, ah, jedva cekam da se od glave do pete "obucem" u ovu penu, mmm...
Popicu ovo bocicu na cevcicu ko sok koliko je njam, njam...

FaNutriSkinWhitePeach__55412_zoom.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back