VanZandt
Domaćin
- Poruka
- 3.263
Moguce sasvim, bas je jeftino pogotovo kad se uporedi sa njihovim cenama na mac sajtu. Osim ako to nisu neke stare zalihe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Napisacu kad ugasi svecice 

Bleskasto. Strašno se obradovao!
Ljubav mala. 

Kupila:
hulahopke, crne, neprovidne, dame greju tokom hladnih dana kada obučem suknju ili šorc. Volim neprovidne hulahop čarape.
U Lilly-ju na akciji šampon i balsam Nivea. Bili su svega 249RSD.
Grejači za ruke. Volim ih, bez prstiju, atraktivni i skroz u mom fazonu.
Dečku šarene deblje čarape. Dečije, lepe, i na štrafte.Bleskasto. Strašno se obradovao!
Ljubav mala.
![]()
Zadivljujuće čudno, ali da.shampon+balsam=249rsd?
Kao, dok traju zalihe. Nadam se da je akcija i u drugim gradovima, a ne samo u Zrenjaninu. Bila sam u rodnom gradu, pa se i počastila. 

Ovaj dzemper u petrolej boji. http://www.hm.com/gb/product/94940?article=94940-D
I jedan sako u militari fazonu.
Ovako na vesalici ne izgleda nesto, ali je devojka sto radi tamo nosila, pa sam ga primetila. I jos je bio na popustu 50%Ej hvalaOvako na vesalici ne izgleda nesto, ali je devojka sto radi tamo nosila, pa sam ga primetila. I jos je bio na popustu 50%

Mon Dieu, kad pogledam ovu temu, tesko mi je a da postidjeno ne konstatujem da moram na rehabilitaciju za kupoholicarke
Ma, sta se foliram da me sram, I am Maggie and I am (proud to be) shopaholic![]()

they tried to make you go to rehab, you said "no, no, no!"![]()
E, bas si me slatko nasmejala, madmoazelita Hani 
Post meseca, definitivno