Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sebe (za decka :mrgreenn:) sam kupila seksi pink spavacicu i tangice u paru :prstic: Bas je fensi, ali ludo dobro stoji i sik je, iako je Barbie :lol:
Crne gacice na roze srculenca i masnicom XD

Oh my Gosh, oblacim se kao procelanska lutka : P

Zatim, drugarici za rodjendan, da je obradujem iako ne slavi, preeeslatku srcastu poklon kutijicu na crne, bele i svetlo roze prugice sa jednobojnim roze poklopcem na cijem vrhu je masnica, dva para cipkastih bokserica, jedne su baby roze, bas nzne, a druge crne na svetlo roye tufnice, to sam joj lepo spakovala i sve posula belim perlicama :D

Mami sam kupila prelep buket divljih orhideja i jako stajlis upaljac, predivno dezeniran, onako zenstven, bas.

I da, povratnu kartu za Beograd.

Okej, okej, kupila sam i Snickers :rumenka:

Gde si kupila, gde, gde, gde?
Bile su dobre i one sveće u dm-u, 189dinara a nekoliko sveća u tri različte mirisne arome. :) Vanila, čokolada, i med, ja mislim. .) Dugotrajne i vatrene. :)

Kupila sam u Tempu, ali verovatno ima i po drogerijama...
Ooo, znaaam :D Jesu, ja sam poslednje tri stavila u svećnjake kraj kreveta u spavaćoj sobi, imam one šumsko voće :) A i tropski trio kojim dominira aroma kokosa je džigi vau :D
Vanila plus čokolada plus med? Mogu misliti koja je to mirisna fantazija :zaljubljena:

276405_166370594123_31917419_n.jpg
product_picture_570168.jpg
glade-spiced-apple-candle.jpg
zp-kolutici-02.png

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back