Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
314503_229287183803585_100001669161818_634909_633071213_n.jpg

Ja sam sada najsrecniji poshtar u gradu :heart:

....e kako bi uz tu tobribicu isle jedne cipele koje sam danas videla...onako do clanka, teget antilop, a dole ona bez kuvana guma....i pertlaju se.....ostala mi dusa i srce na njima,
puste zelje pusti snovi...

Garnier bb toniranu kremu za lice.
Deborah lak za nokte, tamno ljubicasti sa sedefastim sljokicama, boje se prelivaju u jako zanimljivom spektru kad pomeram bocicu na svetlu, jedva cekam da ga namazem i vidim kako izgleda na noktima :D
Dahlia kupku sa mirisom maline.
Sensa casopis.
Milford caj ukusa jabuke i cimeta.

Deborah lak za nokte, tamno ljubicasti sa sedefastim sljokicama, boje se prelivaju u jako zanimljivom spektru kad pomeram bocicu na svetlu, jedva cekam da ga namazem i vidim kako izgleda na noktima :D
Sensa casopis.

Ti ćeš, dete, sve parice da potrošiš pre nego stigneš u KG, 'aj ostavi bar za onu maramu...

Sensa casopis.

e super,ajde da cujem utiske za bb kremu,bas sam znatizeljna

Ti ćeš, dete, sve parice da potrošiš pre nego stigneš u KG, 'aj ostavi bar za onu maramu...
O, da :lol: Taman jos da cekiram kartu, kupim Vitanovu i Aqua Vivu :lol:
e super,ajde da cujem utiske za bb kremu,bas sam znatizeljna

Utisci su super, samo zavisi sta tacno od nje ocekujes, imas tester u Lilly-ju, nije medju sminkom nego medju kremama, nijansa je medium i mislim da je to jedna jedina.

kupila predivnu deborah trio senku :D belo/zlatno/braon za 250 din:shock:
8009518103113_1.jpg

i divan, divan deborah sjaj za isto toliko novaca euphoricshine gloss :zskace:
ovaj mislim da je
deborah_es_002.jpg

i eveline sjaj sweet cheerry mega shine volume:lol:
divno mirishe i sav je shljokichast..kad pochnem da se pućim :zcepanje:
bio 60din pa kako da ga ne uzmem, kakoooooooo:D

kako je dobro ziveti sa devojkom koja radi u apoteci, pa kad reshe da naprave rasprodaju jer je ostalo po par komada, ona prvo nama donese:zskace:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back