Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice. :heart: Torbu sam vec okacila sa ostatkom outfita na "Sta nosim danas", ali se ne vidi lepo, slikacu je posebno. ;)

A od knjiga sam kupila enciklopedijsko izdanje o Juliju Cezaru, Snove o kaspijskoj kisi, Drugu stranu ljubavi i dve Oups knjige - Kljuc ljubavi i Zivotnu radost. :)

...ne znam dal' se racuna..nisam je kupiJo no dobiJo...
...jes da me malo steze al' bar sam napokon shvatio izreku..ne zakopcavam se ja na ledja.. :roll: ...
...inace..mat'rijal je izvrstan..samo mi se boja ne svidja..da je graorasta..onako zagasito..uuuf , ne bi je skid'o...msm i ovako je ne skidam..sam.. :roll: ..
...sve u svemu..slaze mi se uz senzibilitet a ok je i kao modni detalj..ali u paru sa starkama u istoj boji...
...zbilja..nekima bi preporucio kao obavezan outfit.. :D ...

tumblr_ljxguhYjRe1qhwcdgo1_500.jpg

Prelepi beli dzemper-kardigan, divno dezeniran, u sebi sam, jos dok sam navlacila rukave pri dodiru materijala pomislila: "Kupljeno!!!"

Gilette Venus sa aloe verom (odlican), Nivea sapun od jagode i te tralala sitnice, al' paz'te ovo-Bon Bons Malizia Milkshake :mrgreen:

bonbons_malizia_milk_shake.jpg

Prelepi beli dzemper-kardigan, divno dezeniran, u sebi sam, jos dok sam navlacila rukave pri dodiru materijala pomislila: "Kupljeno!!!"

Gilette Venus sa aloe verom (odlican), Nivea sapun od jagode i te tralala sitnice, al' paz'te ovo-Bon Bons Malizia Milkshake :mrgreen:

bonbons_malizia_milk_shake.jpg

ovo sam obozavala celo jedno leto,mirisala sam na kokos

osecala sam se kao devojcica,iako sam presla vec u tridesete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back