Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...koje,gde....ajd daj neke slicice....:D
...i ja uglavnom kupujem jesenje, a treba mi po nesto za more...samo mi bzvz da zbog 10 dana dajem pare za to....

Affro pazarila sam u inostranstvu ali to su mahom iste radnje kao i kod nas Esprit, Mexx, Sisley, Benetton, Tommy, Stefanel...mahom cekam rasprodaje kako bih uzela njihove stvari jer 50% na njihovu pocetnu cenu nije mala usteda a mahom ne prate trend vec imaju svoj prepoznatljiv kroj i stil...za letnji trend mahom pogledam Zaru, Mango, H&M ali nesto mi nista letnje nije potrebno a i vise "trzam" u smislu uzitka na jesenju i zimsku garderobu...kada vidim stof i vunu sva se ozarim...:lol:

Affro pazarila sam u inostranstvu ali to su mahom iste radnje kao i kod nas Esprit, Mexx, Sisley, Benetton, Tommy, Stefanel...mahom cekam rasprodaje kako bih uzela njihove stvari jer 50% na njihovu pocetnu cenu nije mala usteda a mahom ne prate trend vec imaju svoj prepoznatljiv kroj i stil...za letnji trend mahom pogledam Zaru, Mango, H&M ali nesto mi nista letnje nije potrebno a i vise "trzam" u smislu uzitka na jesenju i zimsku garderobu...kada vidim stof i vunu sva se ozarim...:lol:

...pa da to je po celoj EU isto...i ovde su kod njih sada rasprodaje...ja videh u Esprit-u tasnu, jos se malo premisljam jer ce mi to biti 4-ta ovog leta, al je vise tako jesenja pa cu jos videti sta cu,
a cekam jos par dana pa da krenem u potragu za bas tim konkretnim jesenje zimskim stvarima.....
...a "navukla" sam se na ponca, dva su vec u mom vlasnistvu, i bar dva sam jos merkala...sta cu kad toga svega ili nema kod nas ili je preskupo...
...jos bih neke cipele uzela za strapac i jedne za onako malo "ozbiljnije" situacije...samo mi je dilema u kojoj boji bih zelela da budu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back