Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tasnu :)
2a9sn01.jpg

Tri para pantalona- bez, maslinaste i teget. Nisam besna, nego sam se odusevila kako stoje. I na sadanle, ravne, stikla, cizme...Uz sve...
U pitanju je model chinos, mislim da su to cigaret pantalone?
Ispravite me ako gresim...

....skroz te razumem, sto besna, kad imas te tri boje pantalona, onda si mirna jedan bas duzi period...htela i ja da uzmem maslinaste i teget od ovih koje sam uzela,
ali se prodalo....ako uspem da odem do centra grada, mozda i nadjem...a cene su toliko pale da mi je prosto zao da ih ne kupim....pitanje je hocu li jos kad imati
priliku da po tim cenama obnovim garderobu....

Affro, zvanično ti zavidim! Obožavam H&M.

Pre dve godine kupih bluzicu kod njih, ko nova je.
Ali ajde to, nego što sam kupila jednu na maturskoj ekskurziji pre gotovo pet godina i ona je takođe u savršenom stanju! A nisam je štedela!

Heheehe....ako razimem te skroz, ja sam se zaljubila u H&M, a kad udjem u njihove radnje koje su ogrome, sva se pogubim, i sve bih kupila...sve mi se svidja,
narocito sto imaju odecu za svakog. A rasprodaje su im tako dobre, da po ceni od pre mesec dana, za jedne pantalone, sada mogu da kupim cak tri para...pa
ko bi tome odoleo:)))
Iskreno se nadam da ce i meni ovo sto sam kupila, i ono sto cu tek kupiti trajati...bas pazim odecu:D

Heheehe....ako razimem te skroz, ja sam se zaljubila u H&M, a kad udjem u njihove radnje koje su ogrome, sva se pogubim, i sve bih kupila...sve mi se svidja,
narocito sto imaju odecu za svakog. A rasprodaje su im tako dobre, da po ceni od pre mesec dana, za jedne pantalone, sada mogu da kupim cak tri para...pa
ko bi tome odoleo:)))
Iskreno se nadam da ce i meni ovo sto sam kupila, i ono sto cu tek kupiti trajati...bas pazim odecu:D

I ja bas volim H&M, a rasprodaje narocito. I ok su im stvari, sve sto sam tamo kupila je jos u funkciji.
Affro da znas da su im i farmerke super. Narocito one 100% pamuk.

I ja bas volim H&M, a rasprodaje narocito. I ok su im stvari, sve sto sam tamo kupila je jos u funkciji.
Affro da znas da su im i farmerke super. Narocito one 100% pamuk.

....eeeeee...vidis juce sam gledala neke nisam stigla da probam, bile su jako jeftine, model onako dole uzi, al cu najdalje u subotu ici
da ih probam, mislim da nemaju elastina, sto me raduje, ne podnosim ga....a treba mi jedno dva para farmeki....inace svracala sam u
Lewis...merkala sam farmerke moje mladosti 501:D...i kod njih su snizenja, pa do kraja leta, mozda se i castim jednim parom:lol:

.....svi koje znam a kupovali su u H&M-u su zadovoljni, jos vi potvrdiste isto...znaci ima da se nakupujem svega i svacega, videla sam
divne pidzame, ves, a o haljinama, i ostalim zenskim odevnim predmetima da i ne pricam.....
.....a sto ima stvari za malu decu........jaaaaaaaaoooooooo....sva se istopim, svasta cu mojoj cupavici da kupim :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back