Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ijao, Trojo, diiivno!
Sako je savrsen. (imam ja jedan slican, vec pomalo ofucan, kupljen u nekom H&M pre 3 godine, i obozavam ga)
I zelena haljina je savrsena. I zelene cipele. To je bas po mom ukusu boja... Gde si ih samo nasla???

E da, i one narukvice na cvetice su mi diivne.

ja sam kupila danas sledece:
ljubicaste hulahopke sa srebrnim lameom na veeelike crvene i narandzaste tufne,
neke crno-bele gacice sa veeeelikom satenskom masnom na dupetu. Mislim da ce mi stajati kao da imam rep. Ili kao da sam upakovana u poklon. z:p
I bundu!

Pravu bundu!
Ustvari, spolja je kozna, od lepe tanke i mekane braon koze koja se ne sija mnogo, ali nije ni antilop, a iznutra je postavljena jagnjecom vunom koja je isto tako mekana i svilenkasta i braon. I ne osecam se kao ubica zbog toga. Mislim, to jagnje je neko prethodno pojeo, pa prodao kozu, a ja bas i nisam vegetarijanac.
Uostalom, i moj deda sa Stare planine, dok je bio mladji i cuvao svoje stado, je posle svakog klanja prodavao kozu krznarima. To je normalno, mi ih cuvamo da bismo ih pojeli.
E sad, sto moja mama hoce na moju lepu bundu da nasije okovratnik od lisice koji je ona nosila kad je bila mlada, meni je to vec bezveze. Ne dam.
Mada, kakva je ona, verovatno ce me nervirati iz dana u dan dok ne popustim.:zroll:

E pa hvala vamz:)
I meni se sako mnogo svidja, moze i kao jakna da se nosi.
A haljina i cipele su iz H&M.

Trilijan, te jakne su bas moderne ove godine. Ima ih su svim radnjama,i dizajnerskim i u ovim gde vecina nas kupuje . Bas su popularne. Ja sam probala jednu u Bershki, imitacija ali lepo izgleda.
Nemoj da stavljas lisicuz:mrgreen:

Juce kupih ovakve cipele:

croc.jpg

Nikad nisam imao slicne, kao da su napravljene od satorskog krila, veoma su lake i udobne...

Da li neko ima neka iskustva?

Apsolutno preslatke pletene cizmice-patofne u Accessorize-u, bele, sa diskretnim svetlucavim sljokicama, bakinim kikica radom, sa pertlicama sa po dve pufne sa strane i oko oboda, zaljubljena sam u njih. Savrseno su tople i comfy, idu sjajno uz hlanke i malo duzi dzpemper/tuniku :aha:

Elegantnu crnu esarpu, takodje u Accessorize-u, sa crnim pljosnatim perlicama vezenim u redovima svuda po njoj, koje se isprva na primecuju, ali se diskretno presijavaju, u rock princess stilu :heart: Obmotava se oko vrata 2x, ide odlicno i uz teksas i uz koznu jaknu, a i uz kaput...

Taman crni Sephora lak sa sitnim, raznobojnim glitterom.

Deborah sjaj za telo koji se pufnom sa masnicom nanosi na kozu, ima vanilast miris, sadrzi zlataste cestice, nosim ga u tragovima na dekolteu i vrhovima jagodica, odlican je. U sarantnom providnom pakovanju u obliku kuglice sa cirkonima i roze masnicom.

Tirkiznu senku za oci, svu u sljokicama, kad se nanese tanak loj preko tamno braon senke, nikad tu kombinaciju ne bih skinula sa kapaka :)

Gelast sjaj za telo sa ljubicastim odsjajem koji korisim kao hajlajter na ocima i obrazima...

Novi Elle :heart: :heart: :heart:

Poslednja izmena:
Ovih dana:

cigaret braon pantalone sa falticama u Zari. (odlicne i iznenadjujuce super stoje, za uzasno male pare)

senf zuti veliki debeli dzemper u Stradivarijusu. (ne valja nista, ucebao se na dupetu posle 1 nosenja)

braon subaru da se slaze uz novu bundu u second hand shopu. (pravo krzno - 1000 dinara. Plus nisu ubili zivuljku samo zbog mene, pa se osecam manje krivom)

sarenu crveno-braon-senf zutu pasminu u Indijan shopu

dve crvene lutkice civiluke za mindjuse i narukvice

crvenu tufnastu kutiju za vizit karte u sve za 100 prodavnici. Ubise me vizitkarte, imam pravu najezdu na stolu, nikako da ih ukrotim.

Hmmmm, sta jos, sta jos.... Ne znam. Pravi shopping krece sutra, tek da se zna!

Setkam se sa drugaricom u subotu Knezom i udjemo u Accessoriz jer sam htela kod njih neku esapru da kupim i vidim divne satenske cipelice za 1650 koje su prethodno bile 2350... I kako nisam imala novca i za esapru i za cipele, ja kupim samo esarpu, oako bas fina elegantna, cipkasta sa plisanim cvetovima, ma divota :) Vratim se danas po cipelice, kada one snizene sa 1650 na 700 din! Krenem da trazim moj broj i vec u panici, ostali sve veliki borjevi, ja nosim 37 i iskopam jedan jedini par od tog modela, uh ziva bila nisam :lol:

Tako da sada imam i esarpu i cipelice :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back