Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
juce u Mangu fenomenalne plisane pantalone, kroja kao muske pantalone za odelo, med boje, koje su sa 5300 snizene na 1500 (!!!)
plus sinu zimsku jaknu u Zari
plus kafu za mene i jednu forumasicu
i sve bi bilo divno, bajno i sjajno da nisam posle cekala skoro 45 min napolju da neko dodje po mene
jos sam smrznuta
:(
******ti soping

...sto kupila sto dobila oko doceka, nekoliko dzempera, nekoliko pari obuce, pismo tasnicu, komplet sminke, maketu Tower mosta, sabrana dela Hogara strasnog, dve toma knjige o Mavarima, predivno svilenkasto rublje, komplet knjiga Miris kise na Balkanu, kaputic, kardigan, kapu...i nemam pojma zasto pisem valjda sam morala da vidim gomilu kako bi me ista naterala da odustanem od predivne mornarske haljine koju sam kibicovala u prolazu...a ne znam da li cu moci da se uzdrzim obzirom da je jeftina a znam da bih je slatko iznosila...

Poslednja izmena:
...u Mangu...gornji deo je mornarski a donji teget, tkanina je teza, ima pad, i donji deo ide u cvikle, ima svetlo braon tanak kaisic koji se nepred savija u masnu...secena u francuskom stilu 60-ih, bez rukava i mali kao camac izrez...prodaju je po ceni od 3000din a bila je nekih 5 -6 000...pokusacu sada da je nadjem na netu...

Ovako nešto, ali više u plavoj nijansi ...
ClickHandler.ashx

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back